• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

09:21

OSEĆA DUG PREMA OVOJ ZEMLJI! Zvezda htela napadača Sent Galena, ovaj odbio jer JE ŠVAJCARAC!

Crvena zvezda

OSEĆA DUG PREMA OVOJ ZEMLJI! Zvezda htela napadača Sent Galena, ovaj odbio jer JE ŠVAJCARAC!

Podeli vest

Crvena zvezda je san velikog broja igrača, ali... Napadača Sent Galena Borisa Babića ne zanima da obuče crveno-beli dres

Kako piše švajcarski Blik, Babić je ove zime imao atraktivnu ponudu, koja bi uključivala i Ligu šampiona i reprezentaciju, ali je na kraju prevladao osećaj dužnosti.

DEKI DONEO VAŽNU ODLUKU! Ovaj klinac ostaje u Zvezdi da se bori za MESTO POD SUNCEM!

- Zvali su me iz Crvene zvezde, rekli su mi da ću u Beogradu igrati Ligu šampiona i da mogu da mi pomognu da dođem do reprezentacije Srbije. Odbio sam. Rođen sam u Švajcarskoj, razvio sam se u sportskom centru Fudbalskog saveza Švajcarske, igrao sam za mlađe selekcije i hoću nešto da vratim ovoj zemlji - rekao je Babić.

Crveno-beli su do sada doveli Sanoga, a očekuje se da u narednom periodu bude više odlazaka nego dolazaka.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sveta

pre 4 godine

.... vi verujete ovom samoreklameru i janicaru. laze bre , zvao ga Terzic ,taj nije ni cuo za zvezdu,to je samo udari i pokusaj da se ukalja ime velikana naseg fudbala dao 6 golova na 25 utakmica, pa Pavkov je dao 9 na 5 utakmica, zalosno je sto sto nas ovakvi gadovi prljaju i dalje

Mrki

pre 4 godine

Pa dobro. Tako i Saciri i Džaka isto osećaju. Samo te jedno molim. Ako ikada das gol, a ti podigni tri prsta. A možeš i sa njima...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija