• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

03.02.2020

09:40

(VIDEO) MOJ KOFER JE UVEK SPAKOVAN! Simić otkrio da je imao ponudu da napusti Zvezdu!

Crvena zvezda

(VIDEO) MOJ KOFER JE UVEK SPAKOVAN! Simić otkrio da je imao ponudu da napusti Zvezdu!

Podeli vest

Veljko Simić pokušava da se nametne Dejanu Stankoviću... Mladi fudbaler Crvene zvezde otkrio je da su koferi uvek spakovani

- U prethodnoj polusezoni nije bilo baš puno prostora za igru. Nadam se da ću sada više igrati, ja ću raditi ono što je do mene. Svaki trener ima svoj stil. Kod Dejana Stankovića je nešto drugačije kada su u pitanju krila. Na jednoj strani se uvlače, na drugoj izvlače. Meni to lično više odgovara. Radimo u svim linijama tima, radimo na presingu kad nemamo loptu i nekim šablonima kada imamo loptu. Na dobrom smo putu i biće sve super kada se to na kraju skocka - rekao je Simić.

On je otkrio i da je Zvezda imala ponudu za njega.

Kao što je Terzić jednom rekao, naši koferi su spakovani. Postoji mogućnost odlaska, ali sam zadovoljan i srećan u Zvezdi i fokusiran sam na prolećnu sezonu. Bilo je nekih ponuda, jedna je došla u klub i kako sam čuo odbijena je. Kad bih išao u inostranstrvo, voleo bih da igram u Španiji ili Nemačkoj, u nekoj ligi koja je više fokusirana na ofanzivce.

ZVEZDAŠI ĆE PRVI PUT NAVIJATI ZA PAOK! Evo zbog čega će se crveno-beli nadati tituli solunskog tima, razlog je JAKO BITAN!

Simić je imao savet za mlade igrače.

 Svakako bih im rekao da ne žure. Zvezda je sada u mnogo boljoj situaciji nego kada sam ja igrao, tako da nema potrebe da žure. Treba ovde da stasaju, pa tek onda da idu. To što sam ja uradio bilo je i prošlo, to je bila moja neka greška i ishitrenost.

Njemu titula sa Zvezdom mnogo znači.

-  Titula sa Zvezdom znači puno i teško da to mogu da razumeju ljudi koji nisu ponikli u Zvezdi. Osvojiti titilu i igrati Ligu šampiona je jedan specifičan osećaj. To je nešto što zauvek ostaje urezano u glavi - zaključio je Simić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija