• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

04.02.2020

11:20

(VIDEO) MRKELA OTKRIO ZVEZDINE PLANOVE! Radi se na odlasku dva igrača, Ben hoće više para, Sanogo čeka novi pregled!

Crvena zvezda

(VIDEO) MRKELA OTKRIO ZVEZDINE PLANOVE! Radi se na odlasku dva igrača, Ben hoće više para, Sanogo čeka novi pregled!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je planove crveno-belih za finiš prelaznog roka

Mrkela je govorio o odlascima, ali i situaciji sa Benom.

-  Što se tiče prelaznog roka, može da ode još neko. Radi se na tome, ima razgovora kada su u pitanju Boaći i Degenek. Sa Benom dugo razgovaramo, u ovom trenutku je razlika u razmimoilaženju oko novca. Ben traži veću platu od one koju mu je Zvezda ponudila. Nastavićemo razgovore, on je ostavio utisak i kao igrač i kao čovek. I on želi da ostane. A što se mene tiče, voleo bih da ostane do kraja karijere - rekao je Mrkela. 

(FOTO) LEGENDA NA TRENINGU! Velika faca svetskog fudbala stigla u posetu Dekiju i Zvezdi!

Mrkela se osvrnuo i na igrače koji su ostali u Beogradu.

-  Van la Para je bio visoko kotiran u planovima Stankovića, ali on na treninzima nije pokazao tu strast i odlučnost. Žander je dobar igrač, ali ima teret te ruke protiv Olimpijakosa i procena je bila da novi stručni štab ne bi trebalo da uđe sa tim teretom u sezonu

Govorio je i o Kanjasu i Tomaneu.

- Kanjas se ne uklapa u planove, dok Tomane ima teret da deli minutažu. Spicevi su vrsta igrača kojima treba stalna pažnja. Tri špica su previše i ja se nadam da ćemo ih smanjiti na dva. Ne bih voleo da i ove polusezone ostanemo sa tri špica, jer su većinom svi pomalo nezadovoljni. Zato smo procenili da bi šest meseci neigranja za Krstovića bilo pogubno pa smo ga poslali u Grafičar - rekao je Mrkela.

Klinci su bili sjajni.

- Izvanredan utisak, kvalitetni igrači Veljko Nikolić i Gavrić je bio na prošlim pripremama. Napredovali su poslednjih šest meseci. Planiran je Nikolić da ima veću minutažu. Ono što oni pružaju je visok nivo. Složio bih se konstatacijom Zvezdana Terzića.

Mirko Ivanić se još uvek "čeka".

- U Bateu je imao veliku ulogu. U Crvenoj zvezdi se to nije desilo. On na momente nagovesti da je veliki majstor i na treninzima I na utakmica. Zašto ne igra u kontinuitetu to je za ozbiljnu analizu. Postoji psihološki efekat

On dodaje da će sve tek doći na svoje mesto.

- Uvek postoje različita mišljenja i svoje zahteve I želje. Trudimo se, radimo.. Malo je 20 dana za novi sistem. Igrači su dobili ogroman broj novih informacijama. Prvo poluvreme protiv Ludogoreca je ekipa izgledala odlično.

Novajlija Sanogo ima problema sa povredom.

- Vraćen je u Beograd jer ovde nismo imao aparaturu. Mora da odradi još jedan pregled, mora da mu spadne otok kako bi dobili tačnu dijagnozu. Tek tada ćemo znati dužinu pauze. Dobio je jak udarac kolenom u mišić- zaključio je Mrkela.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tof

pre 4 godine

Stå je problem!!!:Dajte coveku vise para,zasluzio je!!:Odlazi Mrkela,pod hitno.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17