• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

05.02.2020

09:10

GOBELJIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Menjam pet golova za JEDAN PARTIZANU! (VIDEO)

Crvena zvezda

GOBELJIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Menjam pet golova za JEDAN PARTIZANU! (VIDEO)

Podeli vest

Voleo bih da dam nekih četiri, pet golova, ali nemam ništa protiv i da to bude samo jedan u derbiju, poručuje fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić

 U obraćanju medijima u turskom Beleku desni bek je istakao da spreman dočekuje nastavak prvenstva i nada se golovima.

- Desni bekovi su sad na treninzima malo ofanzivniji nego levi i tako ćemo igrati u prvenstvu. Nadam se da ću davati golove, bio bih zadovoljan sa četiri, pet. A može i samo jedan Partizanu i neka to bude to – ističe Gobeljić.

Ekipa danas igra protiv Dunajske Strede (Arena sport 1, 15.30), a fudbaler srpskog šampiona veruje da je to odlična provera. Kad je reč o takmičarskim utakmicama, Gobeljić se posebno raduje susretu sa Partizanom.

ZVEZDA OSTALA BEZ SANOGA! Veliki peh za novog fudbalera srpskog šampiona!

BUKTI RAT! Vuletić ekspresno odgovorio Dumniću: Našao je oprobani recept sa navijačke šipke...

 

Idemo na duplu kruni
 

Marko Gobeljić se osvrnuo na proteklih šest meseci. Uglavnom je zadovoljan, a voleo bi sve da objedini duplom krunom.
- Žule mi je pričao o Fišeru iz Kopenhagena, on je vrlo talentovan igrač. Stajao sam mu blizu, nije mi pravio mnogo problema. Imali smo odličan video, spremali smo se za utakmicu do detalja. Čini mi se da sam bolje igrao protiv Olimpijakosa nego protiv Kopenhagena. Mada je i ova bila
dobra. Teško mi je palo što nismo prošli dalje. Ipak, imali smo sreće u nekim ranijim utakmicama, Salcburg, Kopenhagen, pa sve zajedno kad pogledam moramo da budemo zadovoljni. Zaslužili smo da budemo sad u Ligi Evrope, nismo i žalimo zbog toga, idemo dalje da osvojimo duplu krunu.

- Dosta sveži ulazimo u meč. Biće to prava provera pred početak prvenstva. Mnogo je lakše za igranje kad se ekipa otvori kao što je top uradio Ludogorec. Imamo više prostora. Mnogo nam je teže kad se ekipe “nabiju” u 16 metara, teško je da se probije. U Superligi većina ekipa protiv nas se brani, što je i normalno, jer svi žele da izvuku bod ili da pokušaju da pobede u Crvenu zvezdu. Normalno je da stanu u 16 metara i tako brane gol, a na neku kontru pokušaju da nas ugroze. Tom logikom, najlakše će biti u derbiju – kroz smeh je rekao Gobeljić.

Čini se da je na desnom beku “zacementriran” uprkos konkurenciji, a upravo je trener Dejan Stanković podvukao da Gobeljića ne smeju da mu prodaju.

- Stanković je izuzetan čovek, a ima dosta potencijala da bude vrhunski trener. Ulaže veliki napor svakodnevno. Verujem da će biti veliki trener. Ne znam ništa o ponudama koje su stizale za mene. Glavom sam u Zvezddi. Ako je istina da mister želi da ostanem, to mi predstavlja veliko zadovoljstvo – kaže Gobeljić.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ekipu je na jučerašnjem treningu posetio legendarni fudbaler Andrej Ševčenko, a imao je kratku poruku za igrače.

- Ševčenko nam je rekao da slušamo Dekija, radimo naporno i rezultat će doći – ističe igrač.

Filip Stojković je posetio bivše saigrače.

- Videli smo se. Srećan sam zbog njega što mu dobro ide. Zadovoljan je i kako sam ja njega zamenio na desnom beku. Da je birao koga će da vidi na tom mestu, izabrao bi mene.

Nisu crveno-beli propsutili košarkaški derbi, na kraju su se radovali. 

- Gledali smo košarku, nervirali se i zbog utakmice i zbog interneta, jer je kočilo nešto non stop. Težak meč, ali na kraju smo se radovali.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija