• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

13:06

ZVEZDA OČEKUJE JOŠ JEDAN OZBILJAN TRANSFER! Jedan od ova dva igrača sledeći IDE sa "Marakane"!

Crvena zvezda

ZVEZDA OČEKUJE JOŠ JEDAN OZBILJAN TRANSFER! Jedan od ova dva igrača sledeći IDE sa "Marakane"!

Podeli vest

Zvezda nije napravila finansijski udarac u zimskom prelaznom roku. Ipak, ima još vremena da se zaključi neki posao, pošto su još otvorena tržišta u Rusiji, Kini...

Biće još odlazaka sa "Marakane"... U Crvenoj zvezdi se nadaju još jednom ozbiljnom transferu, a na izlaznim vratima su napadači.

Sportski direktor Mitar Mrkela otkrio je ko je najbliži da napusti crveno-bele.

- Postoje interesovanja za naše napadače, Boaćija i Pavkova. Bilo bi dobro da prodamo jednog od njih dvojice, ne samo zbog finansijske injekcije, već i zbog toga što bi time rasteretili preostale špiceve - istakao je Mrkela za "Blicsport".

KOLIKO KOŠTA MILAN PAVKOV? Turci nude suviše malo, Marinov novi tim neće da se otvori!

On je dodao da je zadovoljan kako radi Dejan Stanković.

-  Dejan je veliko ime. Ogromno. Zaslužuje svako poštovanje. Imao je karijeru za primer. Normalno je što su igrači od prvog dana na njega imali poseban pogled. Smatram da on njega mogu mnogo da nauče. Poštuju ga, to se i vidi i oseća. Verujem da će Stanković biti uspešan u Crvenoj zvezdi - zaključio je Mrkela.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija