• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

14:25

ZVEZDA SE OGLASILA! Evo zašto su Čović i Kuzmić poslati u FMP!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OGLASILA! Evo zašto su Čović i Kuzmić poslati u FMP!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se nakon informacije da su Ognjen Kuzmić i Filip Čović prekomandovani u FMP

Klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je ovu vest i u saopštenju pojasnio razloge za ovakvu odluku.

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da će prvotimci crveno-belih Ognjen Kuzmić i Filip Čović do kraja sezone igrati u ekipi KK FMP.

Ognjen Kuzmić centar crveno-belih doživeo je tešku povredu prošlog leta i u ekipi FMP-a kroz kontinuirani trening, i ritam oporavka koji nije mogao da se obezbedi u vrlo napornom kalendaru, uz igranje utakmica u četiri takmičenja i stalna putovanja, pokušaće da se vrati u prepoznatljivu formu koja ga je krasila prethodnih godina i učinila jednim od najboljih centara u Evropi.

VELIKE PROMENE U ZVEZDI! Ova dva igrača prelaze u FMP!

Ognjen Kuzmić ima važeći ugovor sa KK Crvena zvezda mts i za takmičarsku sezonu 2020/2021. Plejmejker Filip Čović takođe je promenio sredinu i do kraja sezone nosiće dres KK FMP.

Ekipa Crvene zvezde do odlaska u Niš na završnicu Kupa Radivoja Koraća treniraće u utorak i sredu u Beogradu, a prvi meč naš tim očekuje u četvrtak protiv ekipe Radničkog iz Beograda, navedeno je u saopštenju crveno-belih - poručili su crvenob-beli.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Ne znamo ni koja četiri takmičenja je igrao Kuzmić ! Ako neko zna neka mi odgovori. Unapred hvala.Inače mogu da pomislim,ne daj Bože ,da je Čova nešto slagao što ne spada u njegove manire.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija