• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

22:40

ZVEZDINA BRZA LOKOMOTIVA: Dođite, pokazaćemo vam šta umemo!

Crvena zvezda

ZVEZDINA BRZA LOKOMOTIVA: Dođite, pokazaćemo vam šta umemo!

Podeli vest

Krilni napadač Crvene zvezde Aleksa Vukanović veruje da će dobar rad na pripremama doneti željeni rezultat i na domaćoj sceni ovog proleća

Zato i poziva navijače da dođu u subotu od 14:30 na Banovo Brdo i podrže tim u nastojanjima da uspešno započne odbranu titule protiv Čukaričkog.

(VIDEO) STANKOVIĆ PRIZNAO: Sećam se kada su mi zviždali...

- Radimo smo naporno i drugačije pod komandom novog trenera Dejana Stankovića, fizički smo pripremljeni, ostaje da nam da se tokom ove nedelje dodatno 'zategnemo' i nadam se da ćemo sve što smo radili na planu igre uspeti da prenesemo na teren u takmičarskim mečevima. Čukarički je dobra ekipa, ali mi dolazimo na Banovo Brdo po tri boda, samo nas to interesuje. Kao što je trener Dejan Stanković rekao, u prolećni deo ulazimo kao da nemamo bodovnu prednost. Imamo najveće ambicije, pozivam navijače da dođu na Brdo i da nas podrže a mi ćemo na terenu učiniti sve da uz dobru igru ostvarimo pobedu i da u dobroj atmosferi započnemo odbranu titule- najavljuje Vukanović u intervjuu za klupski sajt.

I na ličnom planu, stameni ofanzivac želi nadogradnju jer će mu dupla kruna biti ostvarenje svih želja. Ni on nije krio oduševljenje ljudskim i trenerskim kvalitetima novog trenera "crveno-belih" Dejana Stankovića.

Foto: Starsportphoto

- Kad smo čuli prvi put da će nam on biti trener prosto nisam mogao da poverujem a prvo sam se setio onog njegovog pogotka sa pola terena. On nas je prihvatio kao sinove, tu je za sve nas u svakom trenutku, kao i njegovi pomoćnici. Lep je osećaj. Doneo je nove zahteve u igri, na nama je da ih prezentujemo na terenu. Imamo šta novo da pokažemo navijačima i verujem da ćemo se zajedno radovati uspesima- zaključio je Vukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija