• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2020

14:06

STANKOVIĆ BEZ MILOSTI NASTAVLJA ČISTKU! Još jedan Zvezdin stranac PRECRTAN!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ BEZ MILOSTI NASTAVLJA ČISTKU! Još jedan Zvezdin stranac PRECRTAN!

Podeli vest

Trener Crvene zevzde Dejan Stanković nastavlja da precrtava igrače... Legendarni as neće dati šansu još jednom stranom igraču

Hoze Antonio Kanjas, Radživ Van la Para i Žander Santana prijavljeni su za nastavak sezone u Linglong Super ligi Srbije ali je jasno da teren videti neće.

Prema saznanjima "Hot sporta", još jedan stranac neće imati mesta u rotaciji novog trenera crveno-belih u nastavku sezone. U pitanju je Portugalac Tomane, koji se nije nametnuo Stankoviću tokom priprema.

Foto: Starsportphoto

Zvezda će igrati sa jednim centralnim napadačem, a prednost imaju Ričmond Boaći i Milan Pankov. Kao moguća alternativa navodi se i Aleksa Vukanović, kojem nije strana mesto centarfora, iako je prvenstveno krilni napadač.

DEKI TO NAJBOLJE RAZUME! Predsednik Zvezde otkrio šta je prioritet kluba!

Tomane je u dresu Crvene zvezde na 18 utakmica postigao pet golova, uz tri asistencije, a ostaće upamćen po promašenom jedanaestercu u odlučujućoj utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Olimpijkosa u Pireju, kada je beogradski klub propustio priliku da se nađe u šesnaestini finala Lige Evrope.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile BS

pre 4 godine

Svi su dovedeni bez potrebe "Ima se, moze se". Zalosno na sta se trose tesko stecene pare.

Docaa

pre 4 godine

I to da plate oni koji su ga doveli u klub kao i kafua,ebisilia,žandera,kanjasa,ivanića....

Mrkela odlazi i ti

pre 4 godine

Koga stranca su pogodili,nijednog,osim možda Marina.Kada tolike peomašaje neko napravi,treba da ode sam.Degeneka vraćati isto greška jer rupa je velika i on bio,ali naspram Rodića i nije loš.

Sinisa

pre 4 godine

Pa nisu to sve tako lisi igraci.. neko jednostavno pokusava da svu krivicu za debakl u ligi sampiona prebaci na igrace. Milojevic je bio zrtveni jarac a to ce biti i stankivic,vjerujte mi on mandat zavrsava u kvalifikacijama,jer ako je sve ovo tacno ko onda ostaje da ihra u Zvezdi,cuj mol8m te Pavkov? Dao 2 gola prije dvije godine i.on je jaci spic od Tommanea,pa vi ste stvarno neozbiljni,ni trece kolo kvalifikacija necemo vidjeti. Zivi bili pa vidjeli!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija