• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

14.02.2020

20:55

NAJMLAĐI SMO, ALI ĆEMO SE BORITI! Trener Zvezdinih omladinaca veruje u uspeh u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

NAJMLAĐI SMO, ALI ĆEMO SE BORITI! Trener Zvezdinih omladinaca veruje u uspeh u Ligi šampiona!

Podeli vest

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige sampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više

 

Đorđević je istakao da je njegova ekipa najmlađa u takmičenju, ali da će se boriti za što bolji plasman.

GOBELJIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Menjam pet golova za JEDAN PARTIZANU! (VIDEO)

- Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se - rekao je Ðorđević.

On je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba.

- Crvena zvezda je uvek mislila na svoju decu. Ali znali smo, ako hoćete rezultat morate da se oslonite na iskusnije igrače. Tako se klub organizovao letos, a to je bilo dobro za omladince jer smo znali da samo takvim uspehom prvog tima i mi možemo u Ligu šampiona - dodaje trener omladinaca.

Foto: FK Crvena zvezda

Kako je istajao, sva pojačanja koja su došla letos u prvi tim su doprinela i da ova Zvezdina deca pokažu kvalitet na evropskoj sceni i pobeđuju.

- Pošto je Zvezda ostvarila uspeh jesenas i to je prošlo ona se opet oslonila na mlade igrače u prvom timu. To je ciklus u Zvezdi i publika treba to da razume. Mi verujemo i u ovu generaciju da će doći i vreme za nju, ali ponavljam Zvezda nikada nije zanemarila svoju decu - rekao je Đorđević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija