• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

12:36

STIGAO NOVI PLEJMEJKER! Bivši igrač Detroita i Memfisa u Zvezdi!

Crvena zvezda

STIGAO NOVI PLEJMEJKER! Bivši igrač Detroita i Memfisa u Zvezdi!

Podeli vest

Američki plejmejker Kalin Lukas novo je pojačanje KK Crvena zvezda, potvrdio je klub s Malog Kalemgdana

Iskusni Amerikanac koji ima 30 godina, visok je 185 centimetara i osnovna pozicija u timu mu je organizator.

Lukas, rodom iz Detroita i nekadašnji igrač Mičigen Stejt Koledža kao i NBA ekipe Detroit Pistons, potpisao je ugovor sa crveno-belima do kraja sezone i međunarodnih takmičenja u kojima učestvuje naš klub u takmičarskoj sezoni 2019-2020.

(FOTO) AMERIKANAC BACIO DELIJE U TRANS! Fotografija, grb Zvezde, Evroliga...

(VIDEO) BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela plejmejkera!

 

Lukas je posle koledž karijere, prve profesionalne godine proveo u Evropi igrajući za Olimpijakos i turski Banvit, a onda kroz G ligu tražio svoje mesto u NBA ligi. Nakon sezone  u Memfis Grizlisima, igrao je i za ekipu Hapoela iz Jerusalima, a prošlu sezonu proveo je i ekipi Pistonsa kao i njihove ekipe iz G lige Grand Rapids.

U tom timu imao je vrlo zapaženu ulogu sa preko 21.poenom i skoro 6 asistencija po utakmici. Odlikuje ga izvanredan pregled igre, brzina i  brojne asistencije. U ekipi Crvene zvezde imaće primarnu ulogu organizatora igre sa Lorenzom Braunom u nastavku ABA i Evrolige.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija