• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

01:12

DA LI JE PANTER NAPRAVIO FAUL? Šakota OTKRIO šta se dešavalo!

Crvena zvezda

DA LI JE PANTER NAPRAVIO FAUL? Šakota OTKRIO šta se dešavalo!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 85:84 u dramatičnom finalu odigranom u Nišu

Trener crveno-belih Dragan Šakota izneo je svoje impresije posle izgubljenog finala, a dotakao se i faula Kevina Pantera u finišu meča.

(FOTO) UŽAS U NIŠU! DEVOJČICA POGOĐENA FLAŠOM U GLAVU na finalu Kupa Radivoja Koraća!

- Dobra utakmicu, uzbudljiva sa dosta preokreta. Juce smo mi imali sreće, danas oni. Utisak je da smo sami izgubili čudnim odlukama u zavrsnici. Bili smo bolji u skoku, ali smo 22 lopte izgubili- ističe Šakota.

Faul Pantera u završnici?

- Igrač mu se postavio nogama ispred, sudije su tako videle. Napravili smo velike greške, dve koje su nas koštale. Pobede donose samopouzdanje, ali ostalo je mnogo mečeva. Partizan je bio favorit, a ovo je nama bila osma utakmica u 16 dana- rekao je Šakota.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Sakota odlazi, ti si najlošiji trener koji je mogao doci u Zvijezdu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija