• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

01:36

PEJDŽ SE ISFOLIRAO KOD FAULA, SMEJAO SE NAKON SUDIJSKE ODLUKE! Bili Beron ljut na sudije!

Crvena zvezda

PEJDŽ SE ISFOLIRAO KOD FAULA, SMEJAO SE NAKON SUDIJSKE ODLUKE! Bili Beron ljut na sudije!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron mogao je ponovo da bude heroj pobede crveno-belih, ali ovoga puta mu je slavlje pokvario Markus Pejdž

Beron je pogodio trojku za šest razlike Zvezde, ali je onda napravio faul nad Pejdžom koji je uz to i poentirao. Međutim, Amerikanac smatra da se plej crno-belih isfolirao.

MVP, MVP, MVP! Jaramaz prepun emocija nakon sjajne partije u finalu Kupa!

- Promašivali smo neke šuteve, oni su pogađali neke šuteve. Bolje da ne pričam o sudijama i nekim odlukama koje su donosili. Bilo je mnogo odluka za obe strane... Ne znam, onaj faul u napadu je bio jedna od tih odluka zbog koje kažete "vau". Pejdž se smejao posle toga, znao je da je isfolirao tako da... Mislim da su i pozvali taj potez, taj tip poteza, želeli su to, tražili i to je stvarno teško. Tako nešto se ne svira na kraju ovakvih utakmica... S obzirom na to koliko je meč bio fizički čvrst, uvrnuto je. Nismo izgubili motivaciju, i dalje ima još nekoliko titula za koje se igra i radujemo se tome - rekao je Beron posle meča.

Priznaje da na taj duel Pantera i Pejdža nije imao najbolji ugao gledanja, ali je video Markusovu reakciju i to ga je učvrstilo u uverenju da je Pejdž iznudio nepostojeći prekršaj.

- Nisam imao najbolji pogled na čitavu situaciju, ali činjenica da se posle toga smejao dovoljno govori jer on zna da se izvukao sa tim - istakao je igrač Zvezde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
moma52

pre 4 godine

Bili,a četvorokorak,sam si rekao da si odmah pobegao u svlačionicu,rvački zahvat Pantera je pitanje za njega i stvar njegove inteligencije.Takav budalast i nepromišljen potez je nešto nestvarno.Mislim da ipak on nije otišao iz Olimpijakosa ,a da za to nisu postojali neki razlozi,a jedan od takvih je sinoćno grubo rušenje,sa obe ruke ,Pejdža.Ovi iz Zvezde Crvene,stalno o tome kako se nešto ne svira,ako njima ne ide u prilog u finišu utakmice.

CZZR

pre 4 godine

Држање Пантера од стране Пејџа се не свира, а онда када га Пантер гурне овај одлети као да га је шлепер ударио. Таквих контаката на свакој утакмици има колико хоћеш и то се не свира НИКАД,осим наравно вама у финалу Купа на пар секунди до краја.

Dule

pre 4 godine

Dobro si to primetio "kad ga Panter gurne". Ovaj tvoj "dupli dvokorak" to nije video.

zorance

pre 4 godine

jel to o sudijama prica covek koji je izmislio novi pojam u kosarci"dupli dvokorak"...

delijs

pre 4 godine

Nije se smejao samo Pejdž nego i mi delije ali od muke jer ja gluplji faul u životu nisam video. Bilo je dovoljno samo da bilo ko primi loptu iz auta i tu bi bio kraj. Šta mu je trebalo da rukama sklanja igrača ispred sebe. Kažem bilo ko, ali on zapeo da on baš bude taj jer je znao da će glodari praviti faul i tako ga poslati na slobodna bacanja koja on ne greši. Još nešto. Da li ste videli Šakotu u finišu i regularnog dela i produžetaka. Imao sam utisak kada ga kamera zumira da su "uhvatili" nekog navijača na tribinama koji je u predinfarktnom stanju i koji samo psuje. Nije dao ni jedan savet igračima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija