• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

11:31

SAMI SMO KRIVI ZA PORAZ! Dženkins o faulu Pantera: Bilo je 50:50!

Crvena zvezda

SAMI SMO KRIVI ZA PORAZ! Dženkins o faulu Pantera: Bilo je 50:50!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u finalu Kupa Radivoja Koraća od ekipe Partizana, a Čarls Dženkins smatrda da je njegova ekipa sama kriva

- Sami smo krivi. Imali smo plus šest na 30 sekundi pre kraja, trebalo je da ostanemo na istom kursu i dobijemo utakmicu. Ali sve što smo mogli da pogrešimo mi smo pogrešili. Nismo dobro komunicirali u odbrani, bili smo previše agresivni u lošem trenutku. Faul sviran Panteru na dva razlike bio je 50:50, ali bez obzira na to, takve greške, u tom trenutku, ne smeju da se prave. Imali smo pobedu u rukama - rekao je Dženkins.

PEJDŽ SE ISFOLIRAO KOD FAULA, SMEJAO SE NAKON SUDIJSKE ODLUKE! Bili Beron ljut na sudije!

Sa druge strane njegovi saigrači Branko Lazić i Bili Beron smatraju da su sudije oštetile crveno-bele.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija