• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

21:30

MILOJEVIĆ I MRKELA SU DOVODILI LETOŠNJA POJAČANJA! Terzić o velikim promašajima, ali i VELIKIM OČEKIVANJIMA od Zvezdine dece!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ I MRKELA SU DOVODILI LETOŠNJA POJAČANJA! Terzić o velikim promašajima, ali i VELIKIM OČEKIVANJIMA od Zvezdine dece!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o promašenim pojačanjima ovog leta, ali je istakao da se ljudima koji su bili zaslužni za njihov dolazak ništa ne sme uzeti za zlo jer su doneli velike uspehe šampionu Srbije

 

Na početku razgovora za banjalučku televiziju "Elit" Terzić je istakao koliko klubu znači dolazak Dejana Stankovića.

NOVI TRENER PRAVI VELIKE REZOVE! Stanković precrtao igrače od 4.500.000 evra!

- Sa Dejanom Stankovićem smo dobili ono što smo i očekivali. Novu energiju i novu strast. Sve ono što je preživeo u jednoj od najjačih liga na svetu kao igrač pokušava da pretoči ovde kod nas. Tek je prva utakmica, navijačima je rano da ocenjuju vrednosti ovog tima. Ono što sam se uverio, jer sam bio na pripremama sa njima, je da su igrači prihvatili njegove zahteve i folozofiju. Dejan je za mene pozitivno iznenađenje, kao početnik je uspeo da prenese filozofiju na igrače. Nametnuo se kao autoritet, sa jasnim zahtevima šta se od igrača očekuje. Videlo se to i na meču protiv Čukaričkog. Igrali smo visok presing sa mnogo trčanja. Zahtevan je i što se tiče fizike i taktike. Navijači moraju da znaju da će biti i padova, ali moramo da ga podržimo i kada krene loše. Ja se nadam da do toga neće doći i da ćemo da izdominiramo - poručio je na početku razgovora Zvezdan Terzić.

Foto: Starsportphoto©

Zvezda ima cilj da osvoji titulu, tj. da je odbrani, ali i da proizvodi mlade igrače. Za sada su u prvom timu Gavrić, Nikolić, Konatar...

- Mnogo ulažemo u omladinsku školu, između 3,5 i 4 miliona evra. Prvi tim Crvene zvezde je podigao zahteve i nije realno da dečaci iz omladinske škole  dođu u tim koji želi da igra svake godine u Ligi šampiona. Zbog toga smo kao međustanicu ubacili Grafičar. Tu moraju da očvrsnu i dođu spremni u prvi tim. Ubeđen sam da ćemo dugoročno imati mnogo benfita od te saradnje.

Osmehe odgovornima iz Ljutice Bogdana su izmamili omladinci kluba plasmanom u osminu finala Lige šampiona.

- Uspehe koje pravi omladinski tim pokazuje da smo na pravom putu. To je sjajna generacija igrača rođenih 2002. godine. Pokazali su kvalitet protiv Totenhema, Bajerna, Olimpijakosa, Šerifa. Verujemo u tu generaciju, a posebno verujem u naredne generacije. Posebno onu od dečaka rođenih 2003. godine, jer od tog tima Zvezda mnogo očekuje.

Foto: Starsportphoto

I pored istorijskih uspeha nad Crvenom zvezdom i dalje stoji senka letnjeg prelaznog roka i skupih promašaja. Garsija je na početku imao važnu ulogu, Tomane i Žander su bili tragičari u Pireju, posle uspešnih kvalifikacija drastično je pao Kanjas.

- Ne bih se složio sa tim. Kada sam doveo Vladana Milojevića i Mitar Mrkelu u klub dao sam im potpunu autonomiju u izboru igrača. Oni su doneli Crvenoj zvezdi Ligu Evrope, dve Lige šampiona i niko ne može da kaže da su igrači koji su oni doveli promašaj. Skloni smo lakom karakterisanju ljudi i igrača. Ne mogu da se složim da su Kanjas, Tomane i Garsija, momci koji su imali veliki udeo u plasmanu u Ligu šampiona, Zvezdini promašaji. Doneli su Zvezdi 20 i nešto miliona evra - zaključio je Terzić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17