• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2020

15:54

DOLAZI NAM PRVAK EVROPE! Šakota pred CSKA: Veliki izazov i čast za našu ekipu!

Crvena zvezda

DOLAZI NAM PRVAK EVROPE! Šakota pred CSKA: Veliki izazov i čast za našu ekipu!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je meč sa CSKA u 25. kolu Evrolige velika čast i izazov za njegov tim

- Dolazi nam prvak Evrope, veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA nije igrao nacionalni kup, što znači da su imali vremena da se konsoliduju nakon poraza od Olimpijakosa koji im je prekinuo dobru seriju. Crvena zvezda, sa druge strane, nije prekidala sa igranjem utakmica i ostala je u takmičarskom ritmu i sada je teško predvideti kome će više prijati ova utakmica  - rekao je Šakota za klupski sajt.

ZVEZDA BEZ SNAGE U MOSKVI! Šakota: Pokušali smo, ali nije bilo dovoljno!

PRED HIMKI! Šakota: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu!


U prvom meču ova dva tima u Moskvi, CSKA je slavio rezultatom 100:74, a susret u Beogradu zbog povrede prsta propustiće Ognjen Dobrić.

- Ono što je sigurno očekuje nas utakmica sa vrhunskom ekipom, ulazimo polako u završnicu takmičenja. Svako ima svoje ambicije i sada svaka utakmica postaje važna za sve, pa i za nas koji imamo svoje ambicije i želje - zaključio je Šakota.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da će crveno-beli imati težak zadatak protiv šampiona.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu, a protivnik najteži moguci aktuelni prvak Evrope. I ove godine imaju vrhunsku ekipu, imali su dovoljno vremena da se osveže, nisu imali utakmica u prethodne dve nedelje praktično. Sigurno motivisani i odmorni dolaze u Beograd. Ovakve utakmice su izazov i sigurno da imamo ogromnu želju da odigrao dobro i savladamo ekipu CSKA - rekao je Davidovac.



Meč između košarkaša Crvene zvezde i CSKA igra se sutra u Štark areni od 19 sati.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija