• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

22:13

NOVI SUDAR VEČITIH! Snage će odmeriti juniori Zvezde i Partizana!

Crvena zvezda

NOVI SUDAR VEČITIH! Snage će odmeriti juniori Zvezde i Partizana!

Podeli vest

Juniori Crvene zvezde upisali su prvi trijumf na turniru ANGT Marko Ivković, dok je Partizan "demolirao" Panatinaikos sa 103:62

Zvezda i Partizan će igrati u trećem kolu grupe, a ovaj susret je na programu u subotu od 16 časova.

Nakon poraza od Panatinaikosa, izabranici Aleksandra Klipe nadigrali su Makabi iz Tel Aviva 79:69 u drugom kolu grupe A turnira u Železniku.

(VIDEO) DELIJE POLUDELE OD BESA! Rus je ovako PROVOCIRAO NAVIJAČE ZVEZDE!

"GROBARI", OVO SU NAJNOVIJE VESTI! Evo šta će biti s Vilom Mozlijem!

 

Crveno-beli su susret rešili serijom 13:0 početkom treće deonice, kada su se odvojili na 20 poena razlike. zvezdu su do trijumfa predvodili Nikola Manojlović sa 18 poena, 5 skokova i 7 asistencija, a Lazar Maksimović upisao je 15. U ekipi Makabija najefikasniji je bio Juval Levin sa 26 poena, dok je Harel Linski postigao 15 poena.

Što se tiče Partizana oni su u prvom kolu pobedili Makabi, dok su u drugom bez ikakvih problema ubedljivo trijumfovali nad Panatinaikosom sa 103: 62.

Crno-beli juniori su od starta nametnuli ritam i podizali razliku iz minuta u minut. Puleni Milivoja Lazića su rezultatski bili bolji u svakoj od četiri deonice.

Nikola Radovanović je postigao 20 poena za pobednički sastav, a istakli su se i Lazar Stevanović sa 17 i Đorđije Jovanović sa 15, dok je na drugoj strani Marios Giotis bio najefikasniji sa 25 poena, a Emanuel Kontudis ubacio je 16.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija