• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

22:26

ŠAKOTA BLJUJE VATRU POSLE CSKA! Ušao u žestok obračun sa novinarom, PA ZAGRMEO: NE POLAŽEM RAČUNE NIKOME!

Crvena zvezda

ŠAKOTA BLJUJE VATRU POSLE CSKA! Ušao u žestok obračun sa novinarom, PA ZAGRMEO: NE POLAŽEM RAČUNE NIKOME!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od moskovskog CSKA rezultatom 86:81

Dragan Šakota je posle meča istakao da je zadovoljan izdanjem svog tima i borbom protiv prvaka Evrope.

Ali prvo pitanje na konferenciji za medije ga je malo iznerviralo. Jedan kolega je tražio statistiku kako bi mogao da obrazloži svoje tvrdnje, ali je postavio pitanje zašto Zvezda izgleda bezidejno i sporo, da li ima neko u timu da ima samopouzdanje.

(VIDEO/FOTO) NIŠTA OD ČUDA U ARENI! Zvezda pokazala zube, zapretila, ali CSKA je ipak jači!

ZVEZDA BEZ SNAGE U MOSKVI! Šakota: Pokušali smo, ali nije bilo dovoljno!

 

Na to je Šakota odgovorio:

Prvo, ja bih se izvinio tvojim kolegama za tvoje nestručno pitanje i ne bih se uopšte složio s tobom. Igrali smo protiv najbolje odbrambene ekipe u Evropi i dala 81 poen, igrali smo bez dva bitna igrača Dženkinsa i Dobrića. Dali smo sve od sebe, koliko je protivnik dozvolio i nemam nikakvu zamerku i kad čujem ovako nešto,  ja još više imam motiv da podržim ekipu - kazao je Šakota i dodao:

- Dolazimo iz programa gde smo igrali osam utakmica za 16 dana, od čega 11 smo bili van kuće, dok je CSKA imao osam dana pripreme za ovaj duel.

- Ako to ne možeš da shvatiš onda treba da se izviniš kolegama jer se ne razumeš. Rekao si da ti treba statistika da budemo ravnopravni, ali ne bi ti pomoglo i to. Ti ne uvažavaš ništa.

Novinar je dodao da nema šta da se izvini jer zvižduci govore dovoljno, ali je Šakota nastavio:

- Mi smo samo jednu utakmicu izgubili sa više do 10 razlike i to u Moskvi. Pri tom dobili smo neke ekipe koje su bolje od nas. Pri tom nemamo dobro suđenje, ako se slažete. To je prva stvar koju hoću da ti kažem, pa onda pitaj šta hoćeš - rekao je Šakota i onda poentirao:

 

Foto: Starsportphoto

 

- Ja sam fudbalski fan i navijao sam i gledao sam Mančester Junajted i navijao za smenu trenera, psovao ga,  ali realno nemam pojma o fudbalu i to je to - kazao je trener Zvezde.

Šakota je potom dodao da nikome ne polaže račune.

- Zvezda je igrala protiv najbolje odbrambene ekipe u Evropi, a dala je 81 poen! Igrala je, pritom, bez dva vrlo bitna igrača, Dženkinsa i Dobrića, a dala je sve od sebe! Pa, mi smo igrali osam utakmica za 16 dana, i to smo igrali sad protiv ekipe koja je poslednji meč odigrala pre osam dana!? Ako to ne razumeš, onda ti ne uvažavaš nikakve probleme. Pa, ne može da se igra lepo uvek. Pritom, mi smo samo jednom otkako sam preuzeo ekipu izgubili sa dvocifrenom razlikom, a dobijali smo i, realno, jače ekipe od nas. Na sve to, eto, konstatujem, nemamo dobro suđenje, žalio sam se tim povodom jer nije isti kriterijum za svakog ko igra sa nama. Ali, da se razumemo, ne polažem nikome račune, znam dobro šta radim!. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija