• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

20:10

OPLEO PO IGRAČIMA! Stanković: Nemamo ONU STVAR! Ljut kao RIS!

Crvena zvezda

OPLEO PO IGRAČIMA! Stanković: Nemamo ONU STVAR! Ljut kao RIS!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Vojvodine u 22. kolu Superlige Srbije sa 2:0

Trener crveno-belih Dejan Stanković bio je nezadovoljan pristupom svojih izabranika, a kao jedan od glavnih razloga naveo je strah...

(VIDEO) DELIJE POSLALE JASNU PORUKU ĐUKANOVIĆU! 25.000 navijača i sjajna koreografija i pesma sa Marakane u čast odbrane svetinja!

- Zadovoljan sam, ali momcima sa severa. Pred nama je još mnogo posla, jer sa strahom se ne igra fudbal. Moramo imati onu stvar kako bi igrali na Marakani. Bilo je i dobrih, ali loših stvari. Nikolić je nosio tim, ali on imao samo 20 godina, ostali moraju mnogo bolje- rekao je Stanković.

Sa druge strane strateg Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je Zvezdi na pobedi.

- Ušli smo hrabro u meč i primili nesretno prvi gol. U drugom delu smo kontrolisali igru sa igračem manje. Čestitam Zvezdi na pobedi i Dejanu Stankoviću na debiju na Marakani- zaključio je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija