• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

11:23

ISTORIJA KOŠARKE JE MOGLA DA BUDE DRUGAČIJA! Dražena je od Zvezdinog dresa delilo PET SEKUNDI!

Crvena zvezda

ISTORIJA KOŠARKE JE MOGLA DA BUDE DRUGAČIJA! Dražena je od Zvezdinog dresa delilo PET SEKUNDI!

Podeli vest

Neverovatno... Dražen Petrović, jedan od najboljih igrača svih vremena mogao je da zaigra za Crvenu zvezdu i za to je nedostajalo samo malo sreće

Koš krilnog centra Cibone, Mihovila Nakića, u finišu "majstorice" finala za državnog prvaka sezone 1984. godine koštao je Zvezdu titule, ali i još nečeg možda i vrednijeg.

On je imao čvrstu nameru da igra u tadašnjem Kupu šampiona, najjačem evropskom takmičenju. Da je te godine Zvezda osvojila titulu, on bi otišao tamo, da je Partizan bio prvi, igrao bi u Partizanu. Samo je hteo da ode korak dalje. Dražen je svoj put bio zacrtao, kao da je osećao da će njegovo vreme na zemlji biti kratko. I nikad nije tražio naše mišljenje ili bratovljevo. Saslušao bi nas, ali je odluke donosio sam - rekla je majka tragično nastradalog asa Biserka Petrović za "Kurir".

Dražen je završio u Ciboni, ostalo je istorija...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GrobarKosmet

pre 4 godine

Da je te godine tadasnja Zvezda osvojila titulu, on bi otišao tamo, da je Partizan bio prvi, igrao bi u Partizanu. Naslov vam je cirkus znaci ono... Umesto da pisetee za PARTIZAN vi pisete za staru zvezdu koju se secaju samo osnivaci (preostali zivi)

bojan076

pre 4 godine

nije on moga da ide u partizan zato sto partizan nije ni igro finale plej ofa ...tad je zvezda igrala i sledece godine isto sa cibonom,,,tako da nrbi trebalo da vas pogadja sto se zvezda pominje,,,jer on je birao izmedju zvezda i cibone..

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija