• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

27.02.2020

19:50

ARSENAL DOLAZI PO ZVEZDINU DECU! Englezi pikirali dva fudbalera crveno-belih!

Crvena zvezda

ARSENAL DOLAZI PO ZVEZDINU DECU! Englezi pikirali dva fudbalera crveno-belih!

Podeli vest

Tokom predstojećeg 162. večitog derbija, mnogi skauti biće prisutni na Marakani kako bi ispratili igre potencijalnih pojačanja, a ljudi iz Arsenala odlučili su da produže boravak u Beogradu kako bi ispratili duel omladinaca Crvene zvezde i Midtjilanda

Prema saznanjima "Mozzartsporta" jedan od glavnih skauta Arsenala imaće zadatak da sa velikom pažnjom prati golmana Crvene zvezde Andriju Katića, kao i levog beka crveno-belih Uroša Blagojevića.

ZVEZDAŠI, SVI NA KROV! Crveno-beli omladinci igraju osminu finala Lige šampiona NA POSEBAN DAN ZA SVE DELIJE!

Već je postala tradicija da Englezi na Balkanu "pikiraju" pojačanja, ali je izvesno da su im interesantni samo mladi igrači. Ne treba zaboraviti Mančester siti koji je već pazario u Srbiji. "Građani" su "pokupili" Zvezdine igrače, braću Luku i Ivana Ilića. Nedavno je isti tim kupio i Slobodana Tedića iz Čukaričkog.

Foto: FK Crvena zvezda

Sada je u pitanju Arsenal koji želi da na sličan način obezbedi potencilan za budućnost. Isti čovek bio je na Dušanovcu i tokom prethodne jeseni kada je uživo posmatrao partiju Uroša Blagojevića protiv minhenskog Bajerna. Nije se izjašnjavao precizno, ali je prisutnima stavio do znanja da će levi bek Crvene zvezde i dalje biti pod prismotrom što važi za za golmana Katića.

Videćemo kakvi će utisci biti posle duela Crvene zvezde i Midtjilanda 4. marta na stadionu Voždovca, popularnom "krovu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija