• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

08:18

POČELO JE, POČELO! DEGENEK ŽESTOKO PECNUO KOMŠIJU: Čuvao sam mnogo bolje igrače od Sadika!

Crvena zvezda

POČELO JE, POČELO! DEGENEK ŽESTOKO PECNUO KOMŠIJU: Čuvao sam mnogo bolje igrače od Sadika!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan u nedelju od 18 časova na stadionu Rajko Mitić igraju 162. večiti derbi

Miloš Degenekov imaće posao da zaustavi Partizanove napadače. Prvenstveno Umara Sadika, sa 16 golova najboljeg strelca crno-belih u ovoj sezoni.

Zvezdin štoper ne mari za opasnost koja dolazi iz crno-belog tabora. 

Dobar igrač, i njemu svaka čast. Zasluženo sve. Super je. Dobru je karijeru imao, verovatno će imati još bolju posle Partizana. Ali mislim da sam i ja dobar igrač, dovoljno dobar da čuvam i Sadika. Čuvao sam i mnogo bolje napadače od njega, tako da naravno nemam straha. Nek ima on malo straha od toga što dolazi ovde kod nas - kazao je za Mozzarstprt Degenek.

BEN SE NAOŠTRIO ZA PARTIZAN! Želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnija je pobeda!

SAMO ZA "GROBARE"! Ulaznice za derbi i u Humskoj!

 

Crveno-bele čeka težak duel, a navijači očekuju mnogo bolju igru nego u prethodnim mečevima sa večitim rivalom, kada je srpski šampion znao da podbaci. 

- Ja sam bio sam tu samo za dva derbija i nismo baš podbacivali, ali Partizan jeste bio bolji protivnik jesenas. Prošle sezone smo bili jednaki. Tako se desi. To je derbi. Ko ima bolji dan taj će da pobedi. Ne znači da je pobednik bolja ili lošija ekipa. Samo taj dan mora da se bude potpuno spsreman, da se pogine za grb.

STANKOVIĆ NIJE BIO LJUT POSLE KIKSA! Život ide dalje! Zašto bih bio razočaran?

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA OČAJNA PRED DERBI! Ben u 75. minutu spasio crveno-bele poraza u Inđiji!

 

Iz Degenekovih reči može da se oseti blago nezadovoljstvo Zvezdine svlačionice zbog hvalospeva na račun večitog rivala.

Dosta se hvalilo kako Partizan igra evropski fudbal, kako radi ovo, ono. Nemam ništa protiv toga. Svaka im čast, ali u onoj njihovoj grupi Lige Evrope nisu uspeli da prođu dalje tako da ne znam koliko im stvarno znači što su igrali lep fudbal. Još jednom, svaka im čast, pohvale i od mene. Nek igraju, nek nastave tako. Mi gledamo naše dvorište, kako mi igramo. Drugi nek komentarišu kako ko igra. Moje je da izađem i da igram, da radim svoj posao.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija