• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2020

16:05 >> 16:36

OČEKUJE NAS PAKLEN DERBI! Borjan ima PORUKU za sve Delije uoči duela sa Partizanom!

Crvena zvezda

OČEKUJE NAS PAKLEN DERBI! Borjan ima PORUKU za sve Delije uoči duela sa Partizanom!

Podeli vest

Imaće Milan Borjan tu čast i privilegiju da u nedelju od 18 časova, u najvećem fudbalskom prazniku u Srbiji- večitom derbiju, na teren izađe kao kapiten Crvene zvezde

 Fenomenalni čuvar mreže očekuje ispunjene tribine, odličnu atmosferu i veruje da će tim koji će predvoditi sa trakom oko ruke ostvariti trijumf

- Očekujem pun stadion, pre svega. Siguran sam da ćemo imati našeg 12. igrača, jer navijači do sada nikad nisu izneverili naša očekivanja i ubeđen sam da će napraviti spektakularnu atmosferu i dati nam onaj poznati vetar u leđa koji nas nosi do velikih rezultata. Na nama je da uzvratimo dobrom igrom i nadam se da ćemo pobediti - jasan je Borjan.

UŽASNA SUDBINA! Bivša rukometašica Crvene zvezde OSTALA invalid! Sada je pred njom teška borba

Kapiten crveno-belih ističe da ne postoji „motiv više“ kada su derbiji u pitanju.

- Kada nosite dres Zvezde uvek izlazite na teren motivisani i sa željom da pobedite. Na to vas obavezuje dres, grb, istorija kluba i najbolji navijači na svetu. Utakmice protiv Partizana su praznik fudbala, motiv je uvek najveći kao i očekivanja sa obe strane, bez obzira na položaj na tabeli i formu. Igramo na Marakani, pred našim navijačima i želimo kao i uvek da pobedimo- ističe golman Zvezde.

Bez obzira na to što Zvezda tim ima 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, Borjan ističe da to nije faktor u predstojećem meču.

(FOTO) ODLEPIO ZA NJENOM G*ZOM! Fudbaler Real Madrida STARTOVAO brutalnu P*RNO glumicu!

- Svi ističemo da smo u prolećni deo sezone ušli kao da bodovna razlika ne postoji. Cilj nam je da osvojimo što više bodova, a kroz istoriju derbija vidimo da nije uvek pobeđivao favorit, niti bolji tim. Odlučiće detalji, inspiracija pojedinca, ali na posletku mislim da se derbiji dobijaju timski. Zato je na nama da budemo što kompaktniji- rekao je Borjan.

Ne oseća pritisak zbog kapitenske trake- Milan Borjan, već čast.

- To je veliko priznanje za moje igre. Odgovornost je, ali ne i dodatna presija. Biće mi čast da ekipu, sa trakom oko ruke, predvodim na terenu - ponosno će Borjan. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija