• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

11:30 >> 11:20

DELIJE ĆE ZAVOLETI OVOG MOMKA! Kako savladati Stojkovića? Zvezdin BISER dao šmekerski odgovor!

Crvena zvezda

DELIJE ĆE ZAVOLETI OVOG MOMKA! Kako savladati Stojkovića? Zvezdin BISER dao šmekerski odgovor!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se od 18 sati na stasionu "Rajko Mitić" u 162. večitom derbiju

Petrović je naveo da ima veliki broj prijatelja koji brane boje Partizana, a bio je upitan i na koji način može da udarcem iz daljine matira Vladimira Stojkovića.

SLAŽETE LI SE SA OVIM IZBOROM?! Milošević i Stanković "već znaju" koga će poslati u VATRU! (MOGUĆI SASTAVI)

- Dobar sam sa Nikolom Lakčevićem, sa njim sam igrao u mlađim kategorijama u Radu, isto je i sa Lazarom i Strahinjom Pavlovićem, sa njima sam igrao u mladoj reprezentaciji, i naravno sa Saletom Lutovcem, sa njim sam najbolji, družimo se i privatno, igrali smo par godina zajedno u Radu. Ne bih sada da otkrivao detalje kako bih savladao Stojkovića- rekao je Petrović za "Telegraf".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija