• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

02.03.2020

16:55

KAD SE SAMO SETIM MALTE I CRVENOG KARTONA NA DEBIJU! Ljubimac "delija" proslavio veliki jubilej!

Crvena zvezda

KAD SE SAMO SETIM MALTE I CRVENOG KARTONA NA DEBIJU! Ljubimac "delija" proslavio veliki jubilej!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je danas da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu i da mu je jedini žao što jubilej nije obeležio pobedom u derbiju

 

Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam pogodaka, na evro sceni odigrao je 30 mečeva i dao gol Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona, a upisao je i devet utakmica u Kupu Srbije.

(VIDEO) MNOGO BAKLJI, FAULOVA, PREKIDA - MALO FUDBALA! Zvezda i Partizan bez municije u 162. večitom derbiju!

- Velika čast mi je što sam odigrao 100 utakmica u dresu Crvene zvezde, iskreno, to nisam mogao ni da sanjam. Ostaje žal zbog nerešenog rezultata u derbiju jer verujem da smo bili bolji. To je ono što nam je trebalo u poslednjih nekoliko derbija, ta strast i želja za pobedom. Bilo bi idealno da sam dobio derbi u 100. utakmici u dresu najdražeg kluba, ali šta da se radi. Biće bolje u narednom - izjavio je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je debitovao 7. juna 2017. godine u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Florijane na Malti (3:3) i vrlo dobro ga pamti.

Foto: Starsportphoto

- Sećam se kao da je juče bilo. Na Malti sam bio isključen posle sedam minuta provedenih na terenu. I to zasluženo. Kako sam počeo odlično mi ide za sada.

Jedan od ljubimaca Zvezdinih navijača nije mogao da izdvoji nijednu utakmicu, kao ni gol.

- Bilo je efektnih, taj evropski protiv PSŽ-a imao bi neku težinu da je rezultat bio drugačiji. Svaki pogodak mi je bio mnogo drag. Takođe, ne bih mogao da izdvojim nijednu utakmicu jer sam svaku odigrao sa istim žarom, emocijom. Svaki meč je nosio nešto novo, neku novu energiju, bio poseban na svoj način. Osvojio sam sa saigračima dve titule, verujem da ćemo i treću u nizu, igrao Ligu Evrope, dve Lige šampiona, usled tih igara sam postao i reprezentativac Srbije. Ponosan sam na sebe, saigrače, stručni štab, klub i naravno najbolje navijače na svetu - istakao je zamenik kapitena crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija