• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

03.03.2020

18:55

BEZ STRAHA DO NOVOG PODVIGA! Omladinci Zvezde spremni za Dance!

Crvena zvezda

BEZ STRAHA DO NOVOG PODVIGA! Omladinci Zvezde spremni za Dance!

Podeli vest

Fudbaleri omladinskog tima Crvene zvezde izjavili su da nemaju strah pred duel sa Midtjilandom u osmini finala Lige šampiona

 

Mladi fudbaler Zvezde Ilija Babić smatda da je recept protiv Danaca timska igra.

ZVEZDAŠI, SVI NA KROV! Crveno-beli omladinci igraju osminu finala Lige šampiona NA POSEBAN DAN ZA SVE DELIJE!

- Očekuje nas možda i najteža utakmica do sad jer je Midtjiland odlična ekipa. Svako od nas treba da da maksimum kako bismo prošli dalje. Recept za to je da igramo timski, kao i  do sada i da uđemo u meč bez straha - rekao je Babić u najavi utakmice.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 na stadionu Voždovca u Beogradu.

- Očekujemo dobru atmosferu i lep fudbal. Nadam se da će tribine biti pune i da će navijači biti naš 12. igrač - istakao je Babić.

Foto: crvenazvezdafk.com

Njegov saigrač Aleksandar Lukić je naveo da očekuje tešku utakmicu, ali da veruje u svoju ekipu.

- Midtjiland nije zvučno ime, ali je odlična ekipa. Imaju dobre pojedince, ali i timski su sjajni. Sve utakmice Lige šampiona su teške, ali volimo da ih igramo i da odmeravamo snage sa najboljim juniorskim ekipama u Evropi. Daćemo sve od sebe da budemo pravi protiv Midtjilanda i da obezbedimo prolazak dalje - rekao je Lukić.        

Pobednik će se plasirati u četvrtfinale omladinske Lige šampiona, gde će protivnik biti bolji iz duela Ajaksa i Atletiko Madrida.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija