• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

17:10

BIVŠI KAPITEN ODMENIO STANKOVIĆA PA PORUČIO: Čeka nas jako loš teren u Šapcu!

Crvena zvezda

BIVŠI KAPITEN ODMENIO STANKOVIĆA PA PORUČIO: Čeka nas jako loš teren u Šapcu!

Podeli vest

Pomoći trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da crveno-beli imaju imperativ pobede u Šapcu u meču 25. kola Superlige protiv Mačve

 

Nekadašnji kapiten crveno-belih prvo se osvrnuo na meč protiv Partizana u prošlom kolu Superlige.

TENK JE PONOVO U MODI! Poruka koja će RASPAMETITI Delije!

- Posle derbija i nerešenog rezultata kod kuće, gostujemo Mačvi, gde do sada nismo lako dolazili do pobede. Sigurni smo da neće biti laka ni ova utakmica. Mačva jeste trenutno na poslednjoj poziciji, ali sigurno da i oni imaju neke svoje ciljeve koje će pokušati da ostvare jer se bore za opstanak. Imperativ je pobeda i daćemo maksimum za trijumf - rekao je Milijaš na konferenciji za medije.

Pomoćnik Dejan Stankovića istakao je da ne zna u kakvom je stanju teren u Šapcu.

- Čuli smo da nije savršen, to će nam predstavljati problem, ali opet znamo šta je Crvena zvezda i mi idemo na pobedu kakvi god bili uslovi. Što se tiče zdravstvenog biltena, Vulić ima problem sa skočnim zblogom, Boaći se povredio još na derbiju, imamo još nekih malih problema. Videćemo danas na treningu ko će biti u postavi, a svi će videti sutra kako cemo izgledati na terenu - dodao je Milijaš i dodao da je će meč sa Mačvom biti sličan kao i onaj u Inđiji.

Foto: Starsportphoto

- Već smo odigrali slične meceve sa Mačvom. Ne toliko davno su imali istog trenera kao i sada, ispali smo iz kupa u Šapcu, dosta neočekivano. Svesni smo težine i nećemo lagano ući u utakmicu. Jeste teren isti i nama i njima. Ne tražim alibi, takvo je vreme u ovo doba godine. Znamo način na koji treba da udemo u meč, pokušacemo da ispravimo neke greške iz meča sa Inđijom, a sa druge strane očekujemo sličan meč kao protiv Inđije.

Nekadašnji kapiten osvrnuo se i na povratak Branka Jovičića.

- Branko je sa nama, bio je na klupi na poslednjim utakmicama. Sigurno je da njegov odnos na treningu i u svaličionici pomaže igračima, posebno na terenu. Ekipa oko njega postaje agresivnija, on to donosi svojim ponašanjem, a ja mu želim da što pre pocne mec i vrati se na teren.

Foto: Starsportphoto

Asistent u strucnom štabu crveno-belih ističe da je Zvezdin dres dovoljna motivacija svim igračima.

- Iz svog primera, moram da kažem da je motivacija dovoljna kada se obuče dres Crvene zvezde. Ne volim da pričam o motivaciji igračima koji dođu u naš klub, jer su grb i dres dovoljan motiv. Takođe, Stanković pokazuje svojim odnosom kako treba da se ophode prema tome. Bitno je da ulazimo u utakmice od prvog minuta da odigramo na rezultat, to ćemo pokušati i u Šapcu i verujem u uspeh - zaključio je Milijaš.

Meč između Mačve i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati u Šapcu.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17