• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

09.03.2020

14:50

NAVIJAČI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Mrkela PROGOVORIO o Benu i novom ugovoru!

Crvena zvezda

NAVIJAČI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Mrkela PROGOVORIO o Benu i novom ugovoru!

Podeli vest

Muhamedu el Farduu Benu ugovor sa crveno-belima ističe na kraju sezone, a dogovor o nastavku saradnje još nije postignut jer mu klub nudi 150.000 evra manju godišnju platu od one koju bi on želeo

Voleo bih da ostanem u Zvezdi, ali to će zavisiti od odluke čelnika kluba, kaže El Fardu Ben! Najboljem fudbaleru Crvene zvezde, a najboljem strelcu Superlige Srbije u ovoj sezoni sa 13 pogodaka, ugovor ističe na kraju sezone.

Ben je na "Marakanu" stigao u januaru 2018. i tada je potpisao dvoipogodišnji ugovor vredan 480.000 evra po sezoni. Crveno-beli krilnom fudbaleru sada nude novi dvogodišnji ugovor uz platu od 600.000 evra po sezoni, dok Ben traži 150.000 evra više.

BEN SE NAOŠTRIO ZA PARTIZAN! Želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnija je pobeda!

BEN NAPUŠTA ZVEZDU? Otkrivamo! Pregovori pošli NAOPAKO!

 

 

Reprezentativac Komorskih Ostrva prekjuče je još jednom pokazao koliko je bitan za ekipu Dejana Stankovića, kada je u pobedi nad Mačvom od 3:0 postigao dva gola i asistirao Srđanu Babiću za pogodak.

Sportski direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Mitar Mrkela kaže da su pregovori u toku, kao i da postoji razmimoilaženje u onome što Zvezda nudi i što Ben zahteva.

(VIDEO) BUM, BUM! Sevnula levica Bena iz slobodnog udarca!

(VIDEO) SILNA ZVEZDA PREGAZILA MAČVU! Šou Bena u Šapcu - dva gola i asistencija!



- Pregovaramo s Benom već neko vreme. Postoji izvesna razlika u visini primanja između onoga što mi nudimo i što fudbaler traži. Verujem da ćemo to prevazići i uspeti da se dogovorimo. Obostrana je želja da se saradnja nastavi i nadam se da ćemo uskoro postići dogovor - kaže Mrkela za Informer.

Na pitanje da li će u zahtevima popustiti klub ili fudbaler, sportski direktor crveno-belih je uz osmeh poručio:

- Nemam odgovor na to pitanje!

Naravno, uvek postoji mogućnost i da crveno-beli ispune sve Benove zahteve, ali fudbaler na kraju ipak ne produži ugovor kako bi na kraju sezone kao slobodan igrač mogao da pređe u neki drugi klub. Ben bi u tom slučaju imao priliku da izdejstvuje veću platu ili da od budućeg kluba dobije bonus za potpis.

Mnogo toga je Ben učinio za crveno-bele od dolaska u Ljutice Bogdana, počevši od čuvenog revanš meča sa Salcburgom (2:2) u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2018/2019. Tada je sa dva pogotka uveo Zvezdu u Ligu šampiona, a i nakon toga je nastavio da bude jedan od najkorisnijih fudbalera u ekipi.

Foto: Starsportphoto

 



Dovodili su čelni ljudi Zvezde igrače poput Radživa van la Pare i Matea Garsije, za koje su mislili da će uspeti da zamene Bena. Međutim, reprezentativac Komora je pokazao da je od neprocenjive vrednosti za crveno-bele i da se ekipa Dejana Stankovića teško može zamisliti bez njega. Ben je od početka prolećnog dela sezone u pet mečeva postigao četiri pogotka i bez dileme je najbolji igrač aktuelnog prvaka. Da li će novi šef struke i posle juna moći da računa na tamnoputog ofanzivca, trebalo bi uskoro da bude poznato.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija