• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

12.03.2020

11:56

"DELIJE" U TRANSU, BEN USKORO POTPISUJE! Zna se plata napadača, a to nije sve!

Crvena zvezda

"DELIJE" U TRANSU, BEN USKORO POTPISUJE! Zna se plata napadača, a to nije sve!

Podeli vest

Hoću sa Zvezdom ponovo da igram u Ligi šampiona, poručuje krilni napadač crveno-belih El Fardu Ben za Informer

Reprezentativcu Komorskih Ostrva ugovor ističe na leto, međutim, očekuje se da će on uskoro produžiti saradnju sa srpskim šampionom.

Ben trenutno u Zvezdi zarađuje 480.000 evra godišnje, a tražio je da mu plata bude povećana na 750.000 po sezoni. Uprava kluba mu je najpre nudila 600.000, ali je na kraju postignut dogovor da dobije 650.000 evra plus bonuse u zavisnosti od rezultata.
650 HILJADA EVRA

GODIŠNJE ZARAĐIVAĆE BEN PREMA NOVOM UGOVORU

Želi duplu krunu

Iskusni ofanzivac je dao veliki doprinos uspesima Zvezde u prethodne dve sezone. Igrao je u Ligi šampiona u sezoni 2018/19, međutim, ove godine nije bio registrovan za utakmice elitnog evropskog takmičenja. Ispostavilo se da je to bila velika greška, a Ben se ovog proleća, posle odlaska Marka Marina, nametnuo kao novi vođa ekipe na terenu. Želja mu je da na leto povede crveno-bele ka novom plasmanu u LŠ.

NAVIJAČI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Mrkela PROGOVORIO o Benu i novom ugovoru!

BEN SE NAOŠTRIO ZA PARTIZAN! Želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnija je pobeda!



- Došao sam u Zvezdu jer je reč o velikom klubu sa izraženim šampionskim ambicijama. U protekle dve godine ostvarili smo velike rezultate, osvojili dve titule, igrali dve Lige šampiona. Voleo bih da ove sezone osvojimo duplu krunu. Sigurno ćemo i na leto pokušati da se plasiramo u elitno takmičenje. Znamo da taj put nije lak, ali voleo bih da nastavimo njime, jer Liga šampiona donosi mnogo toga dobrog klubu i navijačima - poručio je Ben.

EL FARDU BEN

81 utakmica
44 gola
18 asistencija
6.559 minuta

U ovom trenutku krilni napadač je drugi najbolji stranac po statistici u Zvezdi, odmah posle Ričmonda Boaćija. Na 81 utakmici dao je 44 gola uz 18 asistencija. Samo u ovoj polusezoni dao je četiri gola uz jednu asistenciju na pet utakmica. Jasno je da je trenutno najbolji pojedinac u ekipi crveno-belih.

- Učinak ekipe je uvek ispred ličnog, a svako od nas se trudi da doprinese uspesima. Naravno da mi je drago što sam igrom i golovima pomogao ekipi da suvereno drži prvo mesto u Superligi. Prijaju mi pohvale i samo su mi dodatni motiv da u svakoj narodnoj utakmici dam još veći doprinos. Iz uspeha Zvezde proizilazi i moja statistika na koju sam ponosan, ali me ne opterećuje - objašnjava Ben.

Rođendansko slavlje protiv Napretka

 

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se u subotu (Arena sport 1, 18.00) na "Marakani" sa Napretkom, a to će ujedno biti i proslava 75. rođendana crveno-belih. Karte za sve tribine koštaće simboličnih 75 dinara, a ceo prihod biće prosleđen Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka. Iz kluba su pozvali navijače da dođu u što većem broju.

Igrač sa Komorskih Ostrva u Beogradu je od januara 2018. godine i prirastao je za srca navijačima Zvezde. Dopada mu se život u Srbiji i voleo bi što duže da ostane.

- Moja porodica i ja smo srećni u Beogradu, a ja sam srećan u Zvezdi. Navikao sam se na klub, saigrače, navijače, Srbiju i voleo bih da ostanem duže. Ipak, u profesionalnom fudbalu nikad ne znate gde put može da vas odvede - zaključuje Ben.

Kandidat za kapitena

Ben je svojim igrama i odnosom prema obavezama pokazao da zaslužuje da bude i kapiten crveno-belih u odsustvu golmana Milana Borjana.

Foto: Starsportphoto

 

 

SPREMA SE ŽURKA! Babić: Napravićemo spektakl za rođendan!

DEKIJU ĆE BITI ISPUNJENA NAJVEĆA ŽELJA! Zvezda blizu da reši GORUĆI PROBLEM!

 

- Kapitenska traka je svakom igraču čast i privilegija, pogotovo u ovako velikom klubu, ali imamo našeg predvodnika Milana Borjana. Mi stariji igrači svakako imamo veću odgovornost u igri. Ja sam je prihvatio rado i u svakoj utakmici se trudim da ponašanjem utičem na mlađe saigrače kako bismo nastavili da budemo uspešni kao i do sada - objašnjava Ben.
 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija