• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

18:10

IGRAM FUDBAL, ALI NA "PLEJSTEJŠNU"! Zvezdin napadač otkrio U KOM SPORTU NIKO NE MOŽE DA GA POBEDI!

Crvena zvezda

IGRAM FUDBAL, ALI NA "PLEJSTEJŠNU"! Zvezdin napadač otkrio U KOM SPORTU NIKO NE MOŽE DA GA POBEDI!

Podeli vest

Fudbaler koji je odigrao 89 utakmica u crveno-belom dresu, postigao 58 golova uz 12 asistencija i neko ko je zvezdašima doneo mnogo radosti, Ričmond Boaći uspešno se oporavio od povrede i vratio se redovnim treninzima. Napadaču crveno-belih nedostaje teren, utakmice i saigrači, ali ističe da sjajna atmosfera unutar ekipe pomaže da se lakše izdrže ova vremena. Posebnu zahvalnost duguje navijačima koji su mu pomogli da se što pre oporavi, a slobodno vreme provodi sa prijateljima igrajući „Soni“ i stoni tenis

- Vredno radim i treniram po program koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sa se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači – naglasio je Boaći.

OZBILJNO SAM SHVATIO SITUACIJU! Junak Zvezdinog plasmana u Ligu šampiona otkriva kako provodi vreme u karantinu!

Opisao je i kako izgledaju njegovi treninzi.

- Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim.

Foto: Starsportphoto

Centarfor je iskreno odgovorio i na pitanje šta mu najviše nedostaje sa našeg stadiona.

- Mnogo mi nedostaju navijači. Naravno, tu su i utakmice koje igramo, ali kada izađete iz tunela i ugledate pune tribine i ljude koji pevaju sve vreme to jedan od najlepših i najneverovatnijih stvari u karijeri. Otkako sam došao oni su uz mene i hvala ima na tome. Takođe, želim da poručim ne samo našim navijačima, već svima koji su u Srbiji, da se svi držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, zato ostanite kod kuće da tako pomognemo svima.

Takođe, povremeni reprezentativac Gane opisao nam je i svoj dan.

- Vreme kod kuće porvodim igrajući “Soni plejstejšn”, naročito “FIFA”, a takođe volim da igram I stoni tenis pošto ga imam u svom domu. U “FIFA” možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira – sa osmehom je podvukao Boaći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija