• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

07:15

POLA EVROPE SE OTIMA ZA ZVEZDIN PROMAŠAJ! Van la Para na radaru velikog broja klubova!

Crvena zvezda

POLA EVROPE SE OTIMA ZA ZVEZDIN PROMAŠAJ! Van la Para na radaru velikog broja klubova!

Podeli vest

Kako pišu mediji u Holandiji, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde i jedan od najvećih promašaja ekipe iz Ljutice Bogdana, Radžvin Van la Para, nalazi se na meti velikog broja timova

 

Kako piše holandski "Voetbal International", a reč je o prilično pouzdanom izvoru informacija, momak koji će u junu proslaviti 29. rođendan može da bira u koju će zemlju, jer je zatrpan ponudama sa svih strana Evrope.

AUUU! KAKVA ŠAMARČINA VAN LA PARI! Rodić poručio Holanđaninu: Umesto što pljuješ, budi srećan što si bio deo naše svlačionice!

Isti izvor pominje tvrdi da PAOK želi da ga dovede u Solun, ali i da ima indidicija da bi ga rado videli i neki klubovi iz Turske, pa čak i Engleske, mada se ne pominje da li je u pitanju Čempionšip ili Premijer liga što je ipak manje verovatno. Dodaje se da Van La Para nije ni protiv povratka u Erediviziju i da je poznato da je navijač Fajenorda.

Foto: Starsportphoto

Podsetimo, Van la Para nije imao baš najsrećniji oproštaj od Crvene zvezde jer je nakon odstranjivanja iz tima "pecnuo" klub sa Marakane pa mu je nakon toga Milan Rodić poručio da umesto što vređa, bude ponosan na dres koji je nosio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija