• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

07:15

ZVEZDA VEĆ SPREMA DVA POJAČANJA! Dvojica vezista spremni da zaigraju za crveno-bele!

Crvena zvezda

ZVEZDA VEĆ SPREMA DVA POJAČANJA! Dvojica vezista spremni da zaigraju za crveno-bele!

Podeli vest

Talentovani afrički dvojac predstavlja vitalnu snagu veznog reda Zvezdine filijale Grafičara. I dok je Usman Marong i u prvom delu sezone bio jedan od zapaženijih fudbalera u timu Milije Žižića, u zimskom prelaznom roku iz omladinaca Crvene zvezde pristigao je i godinu dana mlađi Ričard Odada, sa jasnim zadatkom da „čuva leđa“ nešto ofanzivnijem saigraču

Prezadovoljan je Marong sezonom koju fudbaleri filijale crveno-belih Grafičara imaju, ali smatra da u njegovoj igri ima mnogo prostora za napredak.

ZVEZDA I PARTIZAN SLOŽNO! Večiti izdali zajedničko saopštenje!

Zasluženo smo vodeći na tabeli. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u Prvoj ligi Srbije i da rezultati to pokazuju na pravi način. Pravi smo kolektiv i srećan sam što sam deo Grafičara. Imamo kvalitet i da igramo Superligu. Što se mene tiče, nisam u potpunosti zadovoljan i mislim da mogu mnogo bolje od ovog. Jedva čekam da se vratimo na teren da to i pokažem - ističe Marong.

Talentovanom fudbaleru iz Gambije teško pada to što nema grupnih treninga.

Veoma je stresna situacija. Međutim, ovo su trenuci kada moramo da mislimo na druge. Teško mi pada da treniram u četiri zida. Praktično je nemoguće istrenirati kod kuće, a da fudbaler obuhvati sve što treba. Bez lopte i bez sprava je stvarno teško. Ipak, svim sportistima je tako. Preostaje nam samo da se snalazimo najbolje što umemo.

Foto: Youtube printscreeen

Ambiciozni Marong ističe da bi voleo da njegova sledeća stanica u karijeri bude Crvena zvezda.

 - Naravno da mi je to cilj. Crvena zvezda je veliki klub i voleo bih da istrčim pred pune tribine i osetim tu atmosferu. Svaki fudbaler teži ka tome da napreduje u karijeri, tako da je to slučaj i sa mnom. Voleo bih da navijači Crvene zvezde budu u prilici da me upoznaju, a ja ću dati sve od sebe da im se dokažem na terenu - podvlači dvadesetjednogodišnji vezista.  

Zadovoljan dosadašnjim delom sezone, kao i onim što je prikazao je stameni Ričard Odada.

Sezonu sam počeo u omladincima Crvene zvezde, a potom sam na zimskoj pauzi prekomandovan u razvojni tim- Grafičar. Nosim sjajne uspomene iz rada sa Slavoljubom Đorđevićem i za mene je bilo veliko iskustvo da igram sa momcima koji su ostvarili odlične rezultate u Ligi šampiona za mlade. Uživao sam u svakom provedenom trenutku sa njima. Lični učinak je zadovoljavajući, ali uvek može bolje. Imam mnogo prostora za napredak - ističe mladi Kenijac.

Foto: Starsportphoto

Odada kao neko ko je nedavno prešao iz omladinskog u seniorski fudbal, povukao je paralelu i istakao neke od razlika.

- Lopta mnogo brže ide po terenu, to mi je bio prvi utisak po prelasku u seniorski fudbal. Odmah nakon toga i duel igra. Jednostavno su snažniji protivnici, što je i logično, s obzirom da su odrasli ljudi. Međutim, sve to mi je dodatna motivacija da radim na sebi, da se usavršavam i da napredujem. Želim da posle ovog, pređem u prvi tim Crvene zvezde i tamo se pokažem. U fudbalu je tako, ako ste dobri i vredno radite, dobićete šansu.

Za kraj, otkrio nam je visoki vezista kako provodi dane u Vanrednom stanju.

Tu sam u Beogradu. Prevashodno se trudim da ostanem pozitivan, iako je situacija zaista teška. Dani mi prolaze tako što treniram i učim kako bih bio što spremniji za povratak na teren kada dođe vreme za to - podvlači Odada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija