• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

14:40

(FOTO) PRŠTI NA SVE STRANE! NI Degenek nije ostao dužan Vuletiću! Posle Borjana oglasio se još jedan ZVEZDIN "KNINDŽA"!

Crvena zvezda

(FOTO) PRŠTI NA SVE STRANE! NI Degenek nije ostao dužan Vuletiću! Posle Borjana oglasio se još jedan ZVEZDIN "KNINDŽA"!

Podeli vest

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić izazvao je pravu buru na društvenim mrežama kada je "okačio" sliku zastave Delije iz Knina (možete pročitati OVDE), a njegov komentar koji je postavio ispod fotografije posebno je zasmetao golmanu Crvene zvezde Milanu Borjanu, koji je inače poreklom iz tih krajeva

Borjan je na Instagramu odgovorio Vuletiću (možete pročitati OVDE), ali je nedugo zatim potpredsednik crno-belih nastavio polemiku sa prvim čuvarem mreže kluba sa "Marakane".

(FOTO) NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! O potezu Crvene zvezde tokom pandemije priča cela SRBIJA!

Foto: Starsportphoto/Instagram

Tekst potpisa

Samo dan kasnije u celu priču umešao se i defanzivac Zvezde Miloš Degenek, koji je "šerovao" obajvu svog saigrača i pružio mu oromnu podršku. Takođe, isto kao i Borjan, i Degenek je poreklom iz Kinina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 3 godine

Ala istina boli...prof.razvaljuje samo istinom....odakle dodjose ova dvojica ..iz Kanade I Australije-ne valja I'm Srbija. P.s.svi u rupi vole Hrvate pa I'm je I prvi predsednik fk Cz bio S.Komar -Hrvat.

Spanac

pre 3 godine

"Profesor" koji je zalutao u fudbal al namerno je tu gde jeste,jer od njegove plate profesora ne koze da se prehrani s obzirom koliko jede,vidi se iz prilozenog,,nastavlja da napada sve sto ima veze sa Zvezdom a samo da bi ostao tu gde je jeste,a pare su tu u fudbalu a ne na fakultetu,dodvorava se pristalicama,navijacima,bivsim fudbaliskim i sportskim radnicima Partizana nebi li ga ostavili tu gde jeste sto duze,nanoseci stetu nasim odnosima unoseci mrznju i jos vece podele iako smo svi Srbi sad treba i zbog nekog sporta da se svadjamo i nedao Bog sto gore od toga,a sve je to radi licnih interesa..ps debeli mani se piskaranja i pljuvanja,uhvati se svog posla ako znas koji ti je u klubu.

L53

pre 3 godine

Mene je kao GROBARA prosto sramota ovog idiota Vuletića.... Toliko je mržnje u njemu prema CIGANIMA da neću posjetiti nijednu utakmicu dok se on ne izvine navijačima i igračima ZVEZDE pogotovu igračima sa tih prostora...

SSSS

pre 3 godine

Da li je moguće da bilo ko polemiše sa "ovim likom" bilo o čemu??? Mene bi bilo sramota!!! On ni o čemu ne može da priča bilo sa kim!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija