• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

03.05.2020

23:35

(VIDEO) ZA ISTORIJU! STANKOVIĆEV GOL 4. NAJBOLJI U ISTORIJI LIGE ŠAMPIONA! Evo šta o tome kaže Deki!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZA ISTORIJU! STANKOVIĆEV GOL 4. NAJBOLJI U ISTORIJI LIGE ŠAMPIONA! Evo šta o tome kaže Deki!

Podeli vest

Gol Dejana Stankovića sa pola terena u dresu Intera protiv Šalkea 2011. godine progčašem je za četvrti najlepši u istoriji Lige šampiona, u anketi uglednog francuskog lista Frans fudbal

List bira 50 najlepših golova od 1992. do danas, a iza Stankovićevog ostali su brojni fenomenalni golovi, uključujući i pogodak Dejana Savićevića za Milan u finalu protiv Barselone 1994, koji je zauzeo 14. mesto.

ZVEZDA PALI MAŠINU! Crveno-beli od ponedeljka na terenu, imaju plan - TRI GUPE U TRI TERMINA!

- Lepo je videti da je ovaj gol praktično postao deo istorije Lige šampiona i fudbala u celini. To su momenti za ponos i zadovoljstvo i naravno, veoma mi je drago kada budu potvrđeni i kroz ovakve izbore. Takvi potezi ostaju zauvek - rekao je Stanković "Tanjugu".


Kasnije večeras ili sutra biće proglašena tri najlepša pogotka.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija