• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

18:49

NIJE MORALNO PRIČATI O SPORTU! Šta će biti sa košarkom? Oglasio se Čović i to JAKOM PORUKOM!

Crvena zvezda

NIJE MORALNO PRIČATI O SPORTU! Šta će biti sa košarkom? Oglasio se Čović i to JAKOM PORUKOM!

Podeli vest

Šta će biti sa košarkom ? Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o nastavku sezone

- Dobili smo instrukcije za treninge na otvorenom, što ćemo koristiti za uvođenje u trening. Sezonu smo prekinuli 11. marta, u trenutku kada je tim bio u Madridu i, na sreću, nije odigrao utakmicu sa Realom u čijoj ekipi je bilo petoro zaraženih. Naši igrači su proveli 28 dana u karantinu, stranci su otišli, samo je Odžo ostao. Nepristojno je i nemoralno pričati o sportu, rezultatu i tabelama, dok umiru ljudi. Vodimo računa o tome gde su igrači i šta rade. U instrukcijima stoji i da igrači na treningu moraju da drže distancu, što je u kolektivnom sportu nemoguće. Ako se virus prenosi aerosolom, možete da zamislite kako pršti kada su u duelu - rekao je Čović prilikom gostovanja na TV "Happy".

Nastavio je u istom ritmu. On ne zna da li je realno igrati.

Ne znam koliko je to izvodljivo. Od 300 igrača u 18 timova 90 su Amerikanci, virus se ne razvija podjednako u svim zemljama. Pitanje je da li je Amerika trenutno dostigla vrhunac epidemije. Evroliga bi trebalo da donese konačnu odluku do 24. maja. Zvezda se zalaže za to da se na terenu dobiju pobednici, a ostaje pitanje koliko je to realno. Mislim da nije - zaključio je Čović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija