• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

18:30

ZVEZDI STIŽE 1.200.000 EVRA! Crveno-beli čekaju BOGATE uplate!

Crvena zvezda

ZVEZDI STIŽE 1.200.000 EVRA! Crveno-beli čekaju BOGATE uplate!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda u narednih mesec dana prihodovaće sigurnih 1.200.000 evra, a sve zahvaljujući tituli (koja je već postala gotovo sigurna) i prodaji Marka Marina

 

Fudbalski klub iz Ljutice Bogdana prolazi kroz težak period, kao i svi srpski timovi, nakon pandemije koronavirusa koja je pogodila čitavu planetu. Ipak, nije sve tako crno na Marakani, a naročito neće biti nakon dve uplate koje čekaju crveno-beli.

ZVEZDA TREĆI NAJBOLJI KLUB U EVROPI! Crveno-beli se pohvalili zavidnim dostignućem!

Prva je već praktično zagarantovana, a ona stiže od Gazproma koji će nakon što Zvezde osigura titulu (potrebna joj još dva boda iz četiri meča) i to u iznosu od 400.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Što se tiče druge, veće uplate za nju je zadužen tim Vladana Milojevića, Al Alhi za transfer Marka Marina. Nemački internacionalac prodat je u Saudijsku Arabiju za 1.700.000, a nakon prve rate, crveno-beli sada čekaju drugu u iznosu od 800.000 evropskih novčanica.

Nema sumnje da će ovaj novac pomoći klubu da prebrodi težak period, a treba dodati i to da Zvezda računa i na 500.000 od bonusa za Nemanju Radonjića (Marsej se plasirao u Ligu šampiona) te se nada transferima Marka Grujića (10 procenata od naredne prodaje) iz Liverpula i Uroša Račića (20 procenata od naredne prodaje) iz Valensije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija