• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

12:55

ŠTA ĆE BITI SA ZVEZDINIM STRANCIMA? Direktor crveno-belih pojasnio situaciju!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE BITI SA ZVEZDINIM STRANCIMA? Direktor crveno-belih pojasnio situaciju!

Podeli vest

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Filip Sunturlić pokušao je da objasni situaciju sa strancima, koji se još uvek nisu pridružili ekipi

Filip Sunturlić, direktor Crvene zvezde, govorio je za "B92" o brojnim temama, a posebno je analizirao situaciju sa strancima. Sunturlić je nju opisao kao "komplikovanu", jer zbog pandemije korona virusa trenutno nije moguć povratak Amerikanaca u Beograd.

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA BERONA! Amerikanac stiže na Mali Kalemegdan?

- Onog trenutka kada se donese odluka da se sezona nastavlja. Tada ćemo imati 3-5 dana da vratimo strance. Pratimo situaciju što se tiče međunarodnog saobraćaja, da se sada donosi odluka da se nastavlja – Amerikanci možda ne bi mogli da dođu. Svi klubovi u Evroligi i Evrokupu koji imaju strane igrače imaju ozbiljan logistički poduhvat - ocenio je direktor crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija