• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

12:26

OTKRIO DETALJE KOJE NISTE ZNALI! Ovo je Milojević rekao Terziću kada je dolazio u Zvezdu!

Crvena zvezda

OTKRIO DETALJE KOJE NISTE ZNALI! Ovo je Milojević rekao Terziću kada je dolazio u Zvezdu!

Podeli vest

Vladan Milojević, koji je Crvenoj zvezdi doneo proleće na međunarodnoj sceni čekano dve i po decenije, uveo najtrofejniji srpski klub dve sezone uzastopno u Ligu šampiona, prisetio se povrtka na "Marakanu" kao i šta je rekao direktoru Zvezdanu Terziću

Došao je u teškom trenutku za velikana sa Marakane, posle dobrih rezultata sa Panioniosom, bez velike pompe.

Imao sam 31. maja 2017. poslednju utakmicu protiv AEK–a, već deset dana kasnije izvršio sam prozivku na Marakani. Nisam mnogo razmišljao o ponudi Zvezde, nije ni bilo vremena. Ona me je formirala kao čoveka, uticala na moj život, dala mi šansu da sa 16 godina dođem iz Aranđelovca kao stipendista. Najveća čast je da budeš selektor svoje zemlje i trener kluba koji voliš – kazao je u intervjuu za Žurnal Vladan Milojević i otkrio kako su izgledali pregovori sa Terzićem u Atini.

MILOJEVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU I SVE ŠOKIRAO! Zbog ovoga je NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU! Trpeo je NISKE UDARCE!

MILOJEVIĆ NIJE KRIV ZA MOJ ODLAZAK! Bivši igrač crveno-belih stavio tačku na spekulacije o napuštanju Zvezde!

 

 

Velika je hrabrost gospodina Terzića da se zaputio u Atinu da dovede trenera koji možda u tom trenutku nije zadovoljavao kriterijume Zvezde. Populistički gledano, mogao je da potraži zvučno ime, takvo je ovde podneblje. Praktično se nismo ni poznavali, razgovor je bio kratak i apsolutno sam znao šta se očekuje od mene. Rekao sam mu – ne znam šta ću da uradim, ali neće vas biti sramota što ste Vladana Milojevića doveli za trenera Zvezde!

Foto: Starsportphoto

 

Nije Milojević malo puta rekao da se ne plaši.

Nisam neko ko se plaši i uvek znam šta hoću, imam egzaktne ciljeve. Od prvog dana sam na taj način i pričao sa igračima, nisam od onih što se puste niz reku, pa gde se zakače. Nije mi bio cilj samo da upišem u "si–vi“ da sam bio trener Zvezde. Malograđanski ciljevi me nisu zanimali, bio sam tu da istisnem to iz fudbalera. Važna je disciplina, da daš sve od sebe. Pomoglo i je što sam bio trener mlađih kategorija, poznavao Zvezdu iznutra. Imao sam sreću i da sa Mitrom Mrkelom apsolutno budem na istoj talasnoj dužini. Važno je da saradnici guraju kamen uzbrdo složno, da rasporedimo odgovornost. Narod je postao srećan, posebno mi je drago da smo uspeli da vratimo emociju navijačima.

 

Foto: Starsportphoto

 

Nemamo ovde osećaj koliko nas cene u inostranstvu, osetio sam to van Srbije. Jedini smo klub koji je od prvog kola kvalifikacija dva puta došao do grupe Lige šampiona, ne možete da zamislite koliko je to teško. Ima klubova koji nisu uspevali da osvoje ni bod u takvoj konkurenciji, zadovoljili su se željom da učestvuju. To je bila nova dimenzija, ali nisam se plašio. Dobili smo potvrdu da novac igra veliku ulogu, budžeti su jako bitni. Uvek mi je bilo draže da igram sa boljim, vidim gde sam, nego da se zamajavam da sam prvi u selu.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija