• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

07:15

ZVEZDA PRED OZBILJNIM PROBLEMOM! Crveno-beli ostaju bez 1.300.000 evra!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRED OZBILJNIM PROBLEMOM! Crveno-beli ostaju bez 1.300.000 evra!

Podeli vest

Nakon što je predsednik UEFA Aleksandar Čeferin potvrdio da navijača na stadionima neće biti do jeseni to je značilo samo jedno - udar na kasu klubova među kojima će najveći udarac u Srbiji osetiti Crvena zvezda

Ukoliko crveno-beli ponovo uspeh iz prošle sezone, dođu do titule, a onda i do grupne faze nekog evropskog takmičenja, bilo da je to Liga šampiona ili Liga Evrope, biće suočeni sa ozbiljnim finansijskim gubitkom. Najavio je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić ovakav scenario, a Čeferin potvrdio da bar do jeseni neće biti publike na stadionima.

(FOTO) DA LI SU OVO NOVI DRESOVI ZVEZDE? Navijači su oduševljeni!

Čak i da se ne plasira u Evropu, crveno-bele čeka potencijalni gubitak od čak 1.300.000 evra. Upravo toliko novca je Zvezda prihodovala od ulaznica prošle sezone SAMO OD KVALIFIKACIONIH UTAKMICA (Jang Bojs, Kopenhagen, Helsinki, Suduva)!

Foto: Starsportphoto

Doduše, ove sezone ih čeka jedan protivnik manje, ali svakako da bi i poseta mogla da bude veća ukoliko na "Marakanu" stigne atraktivniji rival. Ipak, od toga neće biti ništa.

Ako prođu u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, u Zvezdi će se nadati da će to tada situacija da se normalizuje i da bi navijači mogli na tribine. Ukoliko se to ne desi crveno-beli su suočeni sa nestvarnim gubitkom od čak 5.000.000 evra koliko su zaradili prošle sezone od prodaje ulaznica za mečeve sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija