• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

10:03

NE DOBIJA SE PRVAK NA SREDINI SEZONE! Čović potkačio Partizan, pa najavio manje ugovore!

Crvena zvezda

NE DOBIJA SE PRVAK NA SREDINI SEZONE! Čović potkačio Partizan, pa najavio manje ugovore!

Podeli vest

Crvena zvezda će i naredne godine igrati u Evroligi, a prvi čovek kluba Nebojša Čović govorio je o aktuelnim temama

- Mislim da je jedina ispravna realna i poštena u okolnostima u kojima smo se našli. I ona je u skladu sa propozicijama Evrolige - rekao je Čović tokom gostovanja na TV "Prva".

Potkačio je i Partizan.

- U našoj javnosti izvršena je zamena teza mareketinškom akcijom. Odmah se krenulo sa kampanjom, licitiranjem. onaj će biti prvi. To u ovakvim okolnostima nije bilo u redu. Evroliga se nosila tom mišlju, stavljajući u prvi plan važnost zdravlja igrača. U ovakvim okolnostima liga je zaustavljena, biće nastavljena. Niko ovde nikom nije ništa poklonio, niko nikome ništa nije uzeo, samo je korona uzela. Ko je kakve kalkulacije imao, šta da radim.

On je otkrio i detalje sa sastanka.

- U petak su igrači imali sastanak, Efes je ostao usamljen, njihov kapiten i igrač su isnisiturali da se igra. Svi klubovi su bili za to da se Evroliga završi. I Crvena zvezda je bila za to, zamolili smo Beograd i državu da se održi finiš u Beogradu preostale utakmice i F8. Čekali su situaciju sa pandemijom, Srbija nije bila u problemu.

Osvrnuo se i na plasman.

- To da li je neko bio prvak... Ne dobija se prvak na sredini ili pred kraj sezone. Esencija košarke je plej-of. Šta da kaže Efes, šta da kaže Barsa? Sve u svemu, svi smo izgubili, ne treba da napadamo nikoga i da pravimo negativnu atmosferu. Biće teška sezona, ući ćemo u recesiju, ugovori će biti znatno manji. Čeka nas težak posao. Nama su karte 30-35 odsto budžeta. Ko će da plati kartu ako ne budemo  igrali pred publikom? - zaključio je Čović.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija