• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

07:40

ČOVIĆ ISKRENO O SVEMU! Zvezda od naredne godine neće biti ista, sledi VELIKA promena! Pomenuo je i Tomića...

Crvena zvezda

ČOVIĆ ISKRENO O SVEMU! Zvezda od naredne godine neće biti ista, sledi VELIKA promena! Pomenuo je i Tomića...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde će i naredne sezone igrati u Evroligi posle odluke čelnika ovog takmičenja da zbog prekida sezona i poništenja iste, učesnici u sezoni 2020/2021 budu identični kao i ove godine

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, govorio je o budžetu za narednu sezonu kao i o trendu dovođenja mladih domaćih igrača u tim, jer kako on sam kaže to nije bio slučaj tokom tekuće godine...

Početkom ove sezone na klupi crveno-belih sedeo je Milan Tomić, ali je usled serije loših rezultata napustio klupu aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona. Čović je naveo da je upravo Tomić želeo da angažuje uglavnom strane igrače, jer je na taj način pravio određenu koncepciju tima.

KRAJ SAGE! ZVANIČNO! Aramović POTPISAO!

 - Saglasan sam da smo imali previše stranaca, i to je za pametnog čoveka lekcija. To je odluka bivšeg trenera, njemu svaka čast, ali je otišao jer nije mogao više da izdrži. Tu grešku imamo kao veliko iskustvo i nosićemo se strategijom koja je prisutna u Srbiji – angažujmo domaće. Ne mogu ništa više da kažem, prvo moramo da formiramo stručni štab. Ali budžet će biti znatno manji. Ne kažem da neće biti stranaca, to ne zavisi od mene, od mene zavisi samo ko će biti trener - najavio je Čović.

Foto: Starsportphoto

 - Polako, mogu da im kažem da nikada nije svanulo pre jutra, do 1. oktobra imamo mnogo vremena da složimo kockice i postavimo stvari na svoje mesto. Naš rad i angažovanje mnogo više poštuju u inostranstvu nego ovde. Okolnosti su ranije bile potpuno drugačije, Evroliga je bila drugačija. Iza Crvene zvezde sada stoji kao državni sponzor Telekom i zato je naša briga velika ukoliko ne budemo imali publiku. Oko 30 do 35 odsto našeg budžeta čini prihod od dnevnih i sezonskih ulaznica - zaključio je Čović u emsiji "Oko" na "RTS-u"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija