• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

08:02

STIGLA PONUDA! Garsija se vraća u Grčku, ali Zvezda gubi ozbiljnu lovu!

Crvena zvezda

STIGLA PONUDA! Garsija se vraća u Grčku, ali Zvezda gubi ozbiljnu lovu!

Podeli vest

Mateo Garsija je dobro počeo na "Marakani", ali... Sve su veće šanse da napusti Crvenu zvezdu, a jedan klub ozbiljno je zagrizao

Dolaskom Dejana Stankovića na kormilo crveno-belih, ofanzivni vezista iz Argentine izgubio je status prvotimca i pitanje koliko je u planovima trenera Zvezde za narednu sezonu

Kako saznaje „allaboutaris.com“, Aris želi da vrati Garsiju u svoje redove. Navodno je solunski klub ponudio 1,2 miliona evra na ime obeštećenja.

Ne treba zanemariti činjenicu da je Aris pod kaznom FIFA, ali žuto-crni se nadaju da bi ona mogla da bude preinačena, što bi otvorilo put za ovaj transfer.

Podsetimo Garsija je plaćen Las Palmasu 1,8 miliona evra, a za Zvezdu je postigao četiri gola na 18 utakmica. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ZVEZDA JE VEĆ BACILA,BEZPOTREBNO,1,5 MILIONA PUSTIVŠI VAN LA PARU,SAD SE DRUGI OTIMAJU ZA NJEGA.ŽANDER TAKOĐE.ZBOG JEDNE GREŠKE???HAJTE MOLIM VAS.SAD I GARSIJA???PA PONAŠATE SE KO ''PIJANI BOGATAŠI''.KAD ĆE MO VIDETI LEĐA ONIMA KOJI SU OLAKO KUPOVALI,A JOŠ LAKŠE OTPUŠTALI ???SETITE SE BARKOSA I NETREBA NIŠTA VIŠE.ZAŠTO ONDA TADRŽAVATE IVANOVIĆA???ON JE GORI OD SVE TROJICE...ZAJEDNO !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17