• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

28.05.2020

18:55

OGLASILI SE IZ ZVEZDE! Stigla reakcija sa Malog Kalemegdana nakon otkazivanja još jedne lige!

Crvena zvezda

OGLASILI SE IZ ZVEZDE! Stigla reakcija sa Malog Kalemegdana nakon otkazivanja još jedne lige!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je danas zadovoljstvo jedinstvom prilikom donošenja odluke o otkazivanju Superlige Srbije

- Zvezda i ovoga puta iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova koji su kao što je to bio slučaj tokom glasanja na Skupštini ABA lige, shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca - navodi se u saopštenju Zvezde.

ZNAO SAM DA EVROLIGA NEĆE PODLEĆI MUTNIM RADNJAMA! Čović poručio: Zvezda je narodski klub i tako treba da se ponaša!

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije odlučilo je većinom glasova da se otkaže Superliga i da šampion ne bude proglašen. Tom odlukom je takmičarska sezona za Zvezdu zvanično završena, pošto su prethodno otkazane Evroliga i regionalno takmičenje.

Foto: Starsportphoto

- Naš klub još jednom izražava žaljenje jer ona zbog objektivnih okolnosti i 'više sile' nije mogla da bude završena na terenu, gde je naš klub imao velike ambicije i branio titule u dva takmičenja - dodaje se iz Zvezde.

Crvena zvezda je istakla da već od danas kreće sa pripremama za "izuzetno zahtevnu sezonu" koja je očekuje i da će o svim koracima javnost biti blagovremeno obaveštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija