• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

13:58

(VIDEO) ATOMSKO POJAČANJE NA "MARAKANI"! Stiže Brazilac, Zvezda RADI PUNOM PAROM!

Crvena zvezda

(VIDEO) ATOMSKO POJAČANJE NA "MARAKANI"! Stiže Brazilac, Zvezda RADI PUNOM PAROM!

Podeli vest

Titula je overena, ali nemaju vremena za slavlje na "Marakani"

Čelnici Crvene zevdze već razmišljaju o letnjem prelaznom roku. kako Pokljaci tvrde 99 odsto u Ljutice Bogdana 1a stiže Srđan Spiridonović. Mediji iz Bosne i Hercegovine navode da je srpski šampion  zainteresovan za ofanzivca Veleža iz Mostara, Brazilca Brandaa.

(VIDEO) SVE GORI, STANKOVIĆ U GROTLU "DELIJA"! Uzeo je megafon, a onda je USLEDIO ZEMLJOTRES

"DELIJE", ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Stiže NAPADAČ za 300.000 evra, a zna se i KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI!

 

Portal sportsport.ba piše da su skauti Crvene zvezde već nekoliko puta gledali igre momka rođenog 1995. godine, koji je ove sezone na 22 meča postigao 10 golova.

Brazilac Ubirtan Brandao De Souza je dugo u bosanskom fudbalu. Velež mu je prvi evropski klub, za koji je ukupno postigao 41 gol. Brandao se najbolje snalazi na poziciji levog krila, mada je u pojedinim mečevima igrao i centralnog napadača.

- Skauti beogradskog velikana u nekoliko su navrata pratili Brandaa u utakmicama Veleža.Interes za njega od strane Zvezde postoji i vrlo lako bi se moglo desiti da on obuče crveno-bieli dres od naredne sezone - piše portal sportsport.ba.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Još jedan Brazilac i BACANJE PARA. Zabranite onoj dvojici da odlučuju o dovođenju igrača.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija