• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

19:02 >> 18:54

(VIDEO) ZVEZDA U POLUFUINALU KUPA SRBIJE! Ivanić plesao po terenu, Inđija u finišu priredila pravu DRAMU!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA U POLUFUINALU KUPA SRBIJE! Ivanić plesao po terenu, Inđija u finišu priredila pravu DRAMU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije trijumfom nad Inđijom u gostima sa 2:1

Crvena zvezda je na današnjoj utakmici bila daleko konkretniji rival od domaćina. Golovima Ivanića i Bena u samo dva minuta (35. i 37. minut) crveno-beli su došli na korak od polufinala Kupa Srbije. U nastavku igre izabranici Dejana Stankovića stvorili su niz dobrih šansi za postizanje trećeg gola, međutim promene rezultata do 86. minuta bilo. Na kraju, domaći tim je preko Jovanovića uspeo da dođe do 2:1 i unese dodatnu dramu po kišovitom vremenu u Inđiji. Ipak, Zvezda je sačuvala svoju mrežu i ostvarila plasman u narednu rundu nacionalnog kupa!

OVO DUGO ČEKAMO, SVE JE OTKRIVENO! Ovako će izgledati PRIVATIZACIJA u srpskom fudbalu!

Inđija - Crvena zvezda 1:2

(Jovanović 86 - Ivanić 35, Ben 37)

Stadion: Gradski stadion u Inđiji Sudija: Lazar Lukić.

Inđija: Preković – Cucin, Mihajlov, Jovanović, Čermelj – Purtić, Krasić (Dimitrijević 79) – Bastajić (Milosavljev 60), Banjac (Dimitrov 60), Ilić (Marković 79)– Vidić.

Crvena zvezda:  Borjan – Gobeljić, Rodić, Milunović, Degenek – Petrović, Jovančić, Ivanić, Ben – Vukanović 8Jovičić 68), Pavkov (Tomane 62).

KRAJ!

90+2. minut - Sada i Ben pogađa stativu!

90+1. minut - Tri minuta nadoknade u Inđiji!

90. minut - Gavrić promašuje ZICER!

90. minut - Pristisak fudbalera Inđije u finišu meča!

86. minut - Jovanović trese mrežu Zvezde! 2:1!

85. minut - Samim finiš duela u Inđiji, Zvezda i dalje vodi sa 2:0!

77. minut - Dobar napad Inđije preko iskusnog Ilića, ali bez konkretne završnice! Ostaje 2:0!

75. minut - Sam finiš duela. Zvezda ima sigurnu prednost! Još 15-ak minuta do kraja duela.

68. minut - Nova šansa za Zvezdu, Jovančić je zamalo neprecizan!

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

64. minut - Sa druge strane Zvezda je mogla i do trećeg gola, ali je ovoga puta stativa bila saveznik gola Inđije nakon udarca Alekse Vukanovića!

62. minut - Čini se da Inđija nema snage za preokret! Brana Ilić je mogao do gola, ali je u samom finišu akcije ostao bez "goriva", pa je lopta završila u gol autu!

57. minut - Velika borba na sredini terena, Inđiji se žuri! Ali Zvezda igra svoju igru... Čuvaju loptu izabranici Dejana Stankovića i prete po bokovima preko Vukanovića, odnosno Gobeljića!

54. minut - Inđija je žestoko krenula u nastavku duela, međutim, iskustvo igrača Zvezde dolazilo je do izražaja, pa su izabranici Dejana Stankovića vrlo brzo došli do terenske inicijative!

46. minut - Bez izmena na startu drugog dela!

POLUVREME!

37. minut - 2:0 za Zvezdu! Ben postiže gol glavom na asistenciju Ivanića!

35. minut - Gooool! Ivanić glavom dovodi Zvezdu u vođstvo!

29. minut - Zvezda uzvraća preko Bena! Napdač crveno-belih je promešao odbranu domaćina i šutirao zamalo pored gola!

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

25. minut - Nastavlja Inđija sa ofanzivnom igrom! Sada je brzonogi Brana Ilić sjajno izbacio Degeneka i šutirao ka golu Zvezde, ali Borjan je na mestu!

21. minut - Velika šansa za Inđiju! Čermelj je bio najviši u skoku ali je Borjan "refleksom mačke" spasao gol svog tima!

16. minut - Užasan udarac Bena iz slobodnog udarca, sa pozicija koja je idealna za postizanje gola. Malo iskosa sa desne strane na nekih 18 metara od gola, međutim, bez promene rezultata. Kiša sve jače i jača pada u Inđiji.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

13. minut - Lepa kombinacija crveno-belih iz kornera... Ben je pronašao Rodića koji je uhvatio volej, ali i katastrofalno šutirao ka golu Prekovića. Ostaje 0:0!

11. minut - Prvi udarac ka golu Milana Borjana uputio je Čermlej! Šutirao jako sa više od 30 metara, međutim, lopta ja završila preko gola.

9. minut - Ivanić je na početku utakmice bio najigilniji akter na terenu. Imao je nekoliko solidnih prodora po levoj strani, ali i dalje bez konkretne prilike za postizanje gola. Inđija sa druge strane preko iskusnog Brane Ilića vreba priliku iz kontranapada.

5. minut - Pritiskaju crveno-beli domaćim tim dugim loptama ka Pavkova, međutim, bez konkretne prilike na startu duela sa obe strane.

2. minut - Prvi pokušaj na meču imao je Mirko Ivanić. Šutirao je jako po zemlji direktno u Prekovića.

MEČ JE POČEO!

 

16.45 - Dobrodošli na lajv prenos četvrtfinalnog duela Kupa Srbije između domaće Inđije i Crvene zvezde. Crveno-beli su u dosadašnja dva prvenstvena meča protiv Inđije ostvarili jedan trijumf na svom stadionu (2:1) i remi na strani (1:1), tako da današnja utakmica svakako obećava mnogo uzbuđenja i neizvesnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija