• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

06.06.2020

07:45

ZVEZDA SVE DOGOVORILA SA OBRADOVIĆEM! Evo koliko će zarađivati novi trener crveno-belih!

Crvena zvezda

ZVEZDA SVE DOGOVORILA SA OBRADOVIĆEM! Evo koliko će zarađivati novi trener crveno-belih!

Podeli vest

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović zarađivaće 20.000 evra mesečno, odnosno 240.000 evra po sezoni, saznaje Informer! Osim toga, nekadašnji reprezentativac naše zemlje dobiće i premije za osvojene trofeje

Iskusni stručnjak će sa klubom u kojem je počeo igračku karijeru potpisati ugovor na dve plus jednu sezonu.

(VIDEO) "KAKVA TROJKA MARKA GUDURIĆA"! Dan koji će mladi košarkaš, ali i SVE "DELIJE" DUGO PAMTITI!

Stiže sledeće nedelje

S obzirom na finansijsku krizu i "kresanje" budžeta izazvanog epidemijom koronavirusa, novi trener crveno-belih nije iznosio nerealne zahteve.

- Obradović se brzo dogovorio sa crveno-belima kada je reč o plati. On je svestan da je košarka, a i sport generalno, u velikoj krizi zbog situacije sa koronavirusom i nije iznosio nerealne finansijske zahteve pred rukovodstvo Zvezde. Saša će imati mesečnu platu od 20.000 evra, a pripašće mu i bonusi za osvojene trofeje - kaže izvor Informera.

Foto: Starsportphoto

Nekadašnji trener Albe i Lokomotive Kubanj navodno je sam platio obeštećenje dosadašnjem klubu Monaku i tako otkupio svoju slobodu.

- Saša bi u toku naredne sedmice trebalo da doputuje u Beograd. Ugovor će biti potpisan na dve plus jednu godinu i Obradović će moći da odluči da li želi da ostane i treću sezonu u Zvezdi - dodaje naš sagovornik.

Skresan budžet

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović najavio je nedavno da će crveno-beli u narednoj sezoni imati manji budžet u odnosu na sezonu 2019/20, kad su na raspolaganju imali 8,3 miliona evra.

Foto: Tanjug

- U ovom trenutku ne mogu mnogo da kažem, ali će budžet sigurno biti manji. Oko 30 do 35 odsto našeg budžeta čini prihod od dnevnih i sezonskih ulaznica, a ko će da plati kartu ako se ne bude igralo pred publikom - rekao je nedavno Čović.
 

Panter traži 350.000 evra

Američki košarkaš Kevin Panter, koji je u decembru prošle godine stigao na Mali Kalemegdan, traži od crveno-belih platu od 350.000 evra da bi produžio ugovor i za sledeću sezonu, pišu italijanski mediji. Za Pantera je zainteresovan Armani, ali sjajni šuter ne bi imao ništa protiv da ostane u Zvezdi ukoliko mu se ispune uslovi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija