• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

20:44

RAZGOVARAĆEMO SA KATAIJEM, POTREBAN NAM JE TAKAV IGRAČ! Terzić poručio da Zvezda kreće u pregovore sa vezistom!

Crvena zvezda

RAZGOVARAĆEMO SA KATAIJEM, POTREBAN NAM JE TAKAV IGRAČ! Terzić poručio da Zvezda kreće u pregovore sa vezistom!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da su Aleksandru Kataiju vrata u Crvenoj zvezdi uvek otvorena te da će pokušati da ga ubede da ponovo obuče crveno-beli dres

- Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret - kaže Terzić.

ZVEZDA ŽELI DA ISKORISTI SITUACIJU! Katai se vraća na Marakanu?

Takođe, Terzić je dodao i da će pokušati da tokom razgovora sa Kataijem pronađe zajednički jezik i ubedi fudbalera da se vrati u Beograd.

Foto: Starsportphoto

- Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno - zaključuje generalni direktor Zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POSLE PIKSIJA I SAVIĆEVIĆA - ON JE NAJBOLJI KOG SAM VIDEO! Božović oduševljen vezistom koji je DIZAO MARAKANU NA NOGE!
Crvena zvezda

POSLE PIKSIJA I SAVIĆEVIĆA - ON JE NAJBOLJI KOG SAM VIDEO! Božović oduševljen vezistom koji je DIZAO MARAKANU NA NOGE!

Kada god se pomene njegovo ime, gde god da se pojavi, zvezdaši ga pozdrave gromkim aplauzom. Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Grof Božović posle dužeg vremena ponovo je govorio o svom. Crnogorski strateg ne krije da je Zvezda jedan od najvećih klubova koje je trenirao, kao i da je srećan što sada na klupi vidi Dejana Stankovića

22.05.2020

18:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija