• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

11:28

UDARIO PO ZVEZDI BEZ MILOSTI! Kosanović opleo: Zvezda ne igra fudbal, džaba titula! Sadik ne zna ništa!

Crvena zvezda

UDARIO PO ZVEZDI BEZ MILOSTI! Kosanović opleo: Zvezda ne igra fudbal, džaba titula! Sadik ne zna ništa!

Podeli vest

Milorad Kosanović, iskusni srpski trener, kritikovao je Crvenu zvezde posle polufinala kUpa Srbije i poraza od Partizana (1:0)

Kosanović je rekao šta je, po njegovom mišljenju, bio problem Zvezde na toj utakmici.

- Govorio samn: "Ako daš Partizanu prostor u 40 metara ispred vašeg gola – u problemu si. Umar Sadik ne zna ništa, tehnički je neobučen. Međutim, on je neprijatan, nezgodan, snažan i brz i kada mu daš taj prostor samo je pitanje kada će da probije. Da je igrao mali Filip Stevanović bilo bi još opasnije - rekao je Kosanović za "Mozzartsport" i dodao:

(FOTO) 25.000 LJUDI, BAKLJE, BLEDA ZVEZDA, SADIK... Svet bruji o VEČITOM DERBIJU!

SKAUTI IZ ŠPANIJE, ITALIJE I RUSIJE BILI U HUMSKOJ! On će NAPUNITI KASU crno-belih!

 

- Pa još Asano, Natho, Suma. Njima ne smeš da daš prostor da krenu da se zaleću od centra, a oni su to radili 90 minuta. Kada im to ne daš, da imaju četvoricu u trku prema tvom golu, onda Partizan ne može ništa.

 

Kaže da i Partizan ima slabosti.

- Nisu ni oni cvećke, imaju slabosti... Kada im zatvoriš tih poslednjih 40 metara, ta četiri igrača, onda više nema igre. Onda mali Pavlović mora da ulazi u pravu igri i onda Partizan ima muku, odbrana se raspadne.

Kosanović je kritikovao filozofiju Zvezde u kojoj se, kako kaže, "razvijalo 30 fudbalera".

- Umesto da praviš tim i igru, ti razigravaš 30 igrača. Na kraju nit tima nit igre. Džaba titula, znamo svi da sve što vredi u Srbiji je ili u Zvezdi ili Partizanu. I još kada dodaš strance, prevelika je razlike u odnosu na ostale. Ali Zvezda nije igrala fudbal, čak ni u Ligi šampiona, mada se njom pokrivala. Međutim, to nije fudbalski razvoj, to nije fudbal. Samo to niko nije smeo da kaže, čim kažeš napadnu te sa svih strana - zaključio je Kosanović.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija