• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2020

17:23

POKAČILI SE STANKOVIĆ I PAVKOV!? Frka na RASTANKU! Ne računa više na njega!

Crvena zvezda

POKAČILI SE STANKOVIĆ I PAVKOV!? Frka na RASTANKU! Ne računa više na njega!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, na izlaznim je vratima "Marakane", posle sukoba koji je imao sa trenerom crveno-belih Dejanom Stankovićem

Kako prenosi "Mozzart sport",  njih dvojica imali su i verbalni sukob posle utakmice sa Radnikom, posle čega je bilo jasno da će za Milana Pavkova teško biti mesta u budućim planovima mladog stručnjaka.

STANKOVIĆ GA JE PRECRTAO! Sve je jasno, ovaj napadač je na IZLAZNIM VRATIMA!

Bivši vezista Intera i Lacija pokušavao je na sve načine da probudi emociju i glad za pobedama kod Milana Pavkova i učini ga ponovo napadačem od koga se svi plaše Međutim, nije naišao na reakciju druge strane.

Foto: Starsportphoto

Stankovićš je bio i frapiran podacima koji se dobijaju preko platforme Katapult. Ista je otkrila da je na jednom prvenstvenom meču, za vreme dok je bio na terenu, Pavkov u sprintu pretrčao samo 32 metara Što je na amaterskom nivou.

Pavkovu je letos propao transfer u kineski Đangsu, a u kvalifikacijama za Ligu šampiona imao je zanačajan doprinos u rezultatima crveno-belih. Ipak, njegova forma je iz meseca u mesec bila u konstantnom padu, a prema određenim procenama cena Pavkova na fudbalskom tržištu u ovom trenutku iznosi oko tri miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

Sin me pita "Tata kad je poslednji put Crvena zvezda dala gol Partizanu"? Ne znam sine, pitaj Deda deliju.

dragan

pre 3 godine

dobro bi bilo da i on ima spakovane kofere....za svaki slucaj

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

DEKI OTERAJ IVANICA JOVANCICA TOMANEA A NE GARSIJU I PAVKOVA.

Marko

pre 3 godine

Tako je Deki , ko ne želi da se bori za svezdin grb ne treba ni da igra. Ne živi se od stare slave, dao je te golove Liverpulu i od tada nije napredovao ni malo. Na terenu nije potrčao....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija