• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

13:02

(VIDEO) OVAKO SU SE POBILI STANKOVIĆ I PAVKOV! Napadač Zvezde SVE ISPRIČAO O TUČI!

Crvena zvezda

(VIDEO) OVAKO SU SE POBILI STANKOVIĆ I PAVKOV! Napadač Zvezde SVE ISPRIČAO O TUČI!

Podeli vest

Brujala je Srbija o navodnom sukobu Dejana Stankovića i Milana Pavkova, a napadač je otkrio šta se desilo

Navodno su njih dvojica imali verbalni sukob posle utakmice sa Radnikom koja je odigrana pre dve nedelje. Stanković je tada dobro "izribao" Pavkova nezadovoljan njegovim zalaganjem i trčanjem.

Ali, na treningu Zvezde u sredu  zabeležena je zanimljiva situacija tokom intervjua koji je Dejan Stanković davao za klupsku televiziju pred trening.

- Svi na stadion, Zvezda je zasluženo osvojila titulu svi treba da dođemo da je proslavimo - rekao je Dejan Stankovića, koga je prekinuo napadač Milan Pavkov.

POKAČILI SE STANKOVIĆ I PAVKOV!? Frka na RASTANKU! Ne računa više na njega!

STANKOVIĆ GA JE PRECRTAO! Sve je jasno, ovaj napadač je na IZLAZNIM VRATIMA!

 

- Paki je upao ovde. Ispričaj kako smo se pobili - kazao je Stasnković, a Pavkov nastavio:

- Uf bila je ozbiljna čarka. Šalu na stranu, odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran. Voleo bih da se to ostavi po strani u ovim trenucima, i da navijači dođu da proslavimo titulu - rekao je Pavkov, nakon čega je usledio pozdrav sa Stankovićem.

 

Trener Zvezde  je pohvalio napadača i istakao da dobar odnos svih u klubu.

- Paki je neko ko je ispisao istoriju Zvezde i ko će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača u klubu. Nije bilo nikakvih problema, upao je u intervju, odnos sa svima je kristalno jasan i kristalno dobar, radimo, svi čekamo subotu, da proslavimo titulu, da što više ljudi dođe, jer Crvena zvezda zaslužuje to. To je titula Crvene zvezde - zaključio je Dejan Stanković.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija