• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

16:45

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Beron ne ide u Italiju, šanse za ostanak na Malom Kalemegdanu sve veće!

Crvena zvezda

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Beron ne ide u Italiju, šanse za ostanak na Malom Kalemegdanu sve veće!

Podeli vest

Iako se prethodnih dana pisalo da bi Bili Beron vrlo lako mogao da postane novi igrač Virtusa iz Bolonje, tako nešto se neće desiti

 

 

 

Pisalo se prethodnih dana, pa i sedmica, o tome kako je Bili Beron velika želja Virtusa iz Bolonje. Te da ekipa Aleksandra Đorđevića ima aspiracije da ga dovede u svoje redove za sledeću sezonu. Međutim, ako je verovati "Tutosportu", listu iz Torina, to nije slučaj.

(FOTO) DELIJE ĆE PUĆI OD SREĆE! Da li ova poruka znači da BERON OSTAJE U ZVEZDI?

Pomenuti izvor piše sa potpisom novinara Darija Ronzulija, a "Sportando" prenosi, da se Beron ne nalazi među metama Virtusa za ovo leto. Navodno se ističe kako su Berona "gurali" ka Virtusu.

Foto: Starsportphoto

Američki košarkaš je odigrao protekle dve sezone u Crvenoj zvezdi i bio je zaista impresivan. Nije došao kao velika Zvezda, odabrao ga je Milan Tomić kao prvo pojačanje i nije pogrešio ni mali. Beron je postizao 11,6 poena u Evroligi i 12,4 u ABA ligi ove sezone.

Tutosport dodaje da je Virtus zainteresovan, kada je bekovska pozicija u pitanju, za igrača iz više srednje klase, navodi ovaj izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija